Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy Tinderen 100-ból 99 csaj baromi jól néz ki? Nem értem...az utcán nincs ennyi jó nő, mit keresnek ezek egyáltalán fent?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy náluk az átlag pasik (akik örülnek ha heti 2-3 match összejön) labdába se rúgnak, de így is egy csajnak több száz match összejön pár nap alatt és még erre jön, hogy durván férfi többlet van tinderen, akkor ezek a nők, akkor hogy nem képesek kapcsolatot találni és miért van tele velük a tinder?2023. febr. 13. 00:26
11/16 anonim válasza:
Így van, a valóságban nem néznek ki úgy. Én találkoztam már lánnyal, aki a képe alapján felismerhetetlen volt szinte élőben. Nem is értem, a nők hogyan képesek ennyire felturbózni magukat a képeken, már arra is gondoltam, hogy fizetnek valakinek, hogy készítse el a fotóikat.
12/16 anonim válasza:
Ez úgy van kedves kérdező hogy a való életben nem tudják magukat még sminkekkel sem úgy felturbózni mint ahogy azt photoshoppal vagy különböző telefonos appokkal tennék. Ennek köszönhetően sok csajt akit interneten láttál először képen élőben nem biztos hogy megismernéd.
13/16 anonim válasza:
Mert mindenki feltuningolja a képeit, a valóságnak meg köze nincs hozzá. 10-ből olyan 7 ember sokkal szarabbul néz ki élőben, mint a képeken.
14/16 anonim válasza:
Amúgy pasiknál ugyanez van. Nekem 90%-ban izmos, jóképű pasikat dob fel, az utcán huszadennyit nem látni belőlük. Aztán mikor találkozunk, már annyira nem is jóképű, csak filterezik a képeiket.
15/16 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy sok ismerősömnek olyan profilképe van a közösségi oldalakon, ahol évekkel fiatalabb, 10-20 kilóval kevesebb.
Másrészt ha még "aktuális" is a kép , akkor annyi smink/filter van rajtuk, hogy szó szerint nem lehet őket felismerni, annyira mások a való életben. Nem is értem, mire jó ez.
16/16 NTBS válasza:
Rengeteg trükk.
Egy fotóra több óra is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!