Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál el nyomni a férjem?
Sziasztok! Van egy 5 hónapos
kis babánk és 1 hete kezdtem el heti 2 napot dolgozni takarítás és egész jól keresek így. Most adódott egy olyan lehetőség hogy az egyik hétvége napon is dolgoznék mellette. Anyum a szomszédban van bármikor át tud jönni vigyázni a gyermekünkre, és a párom két napokat dolgozik két napokat dolgozik, vagyis ő is tud vigyázni a kis babánkra ha úgy jön ki a dolog hogy itthon van.
Ő majdnem 400 ezer forintos tartozást halmozott fel régen ami a behajtónál van, a babaváró hitel igénylés közben derült ki hogy emiatt nem kapjuk meg. Szeretnék havonta el rakni 70-80 ezreket vagy többet abból a pénzből amit megyek pluszban a gyed mellé. Pont azért hogy ki fizessünk mindent és el tudjak tenni belőle akár egy hitel miatt idővel mivel ahhoz a hitel 10%át el kérhetik. Most érzem úgy hogy nagyon sok energiám van és szeretnék pénzt keresni de mindenért az engedélye kell.
Mostanában még egy bögre kakaót is úgy iszom hogy előtte meg kérdezem lehet e mert beszólt hogy nagyon rá szoktam a tejre a kakaó végett. Ő hetente vesz egy üveg bort és iszik mert régen sokkal többet ivott zugivó is volt és csak ennyit tudtam több mint egy év alatt elérni nála .
Jön azzal hogy fél éves lassan a kicsi és anyuka csak dolgozni akar, és hogy neki nincs egy szabad perce se( amikor heti többször kiül játszani és ott az ivás is), ő 32 én 26 elegem van nagyon sok mindenből mert folyamatosan azt érzem hogy húzz vissza hogy semmi se jó amit csinálok és már a családommal se beszélek sokat, inkább fekszem és nézem a tv ha otthon van. Én reagálom túl vagy ő próbál uralkodni rajtam?
Nagyon megvisel ez az egész mert végig csak tűrtem és engedek elég sok dologban hogy ne legyenek viták. Most is inkább el vonultam és írok és várom hogy nemsokára induljon dolgozni mert látni se akarom.
Mert én vagyok a rossz hogy jobb életet szeretnék magunknak..

Sok ffi visszaél a nő olyan helyzetevel mikor úgy se lép le mert baba van meg nemtudna hova menni, etc.
Hierarchia lesz es nagy arcuk.

Miért ez a kérdés? Miért nem az, hogy:
"Miért vagyok olyan debil, hogy vele maradok?"
vagy:
"Jogos elválni ilyen semmirekellő férjtől, ugye?"
"( amikor heti többször kiül játszani és ott az ivás is)
Kártyázik, vagy valami ilyesmi, tök mindegy és még alkoholizál is. És te azt kérdezed, hogy miért nyom el? Nem nyom el, neki ez a normális életvitel, voltak rá jelek. Jelek? 5 hónapos kisbaba születése előtt is ivott és te felcsináltattad magadat, ráadásul jókora tartozása van.
Normális vagy? Ezek szerint nem, de még jobbra billenhet a mérleg, ha összepakolsz és gxerekestül elhagyod.
Mert nem csak beszólogatni fog, hanem kapni is fogsz. Arról nem is beszélve, hogy EGY KISBABÁNAK/IDŐSEBB GYERMEKNEK NINCS SEMMI KERESNIVALÓJA ALKOHOLISTA ÉS GAZEMBER MELLETT!
Tehát válj el, a gyerektartást fizetnie illene, de ha nem fogja leülheti, te szépen dolgozz, vagy maradj anyaságin, őt meg a kicsi közelébe ne engedd! Alkoholistára hogyan lehet bízni a gyermeked? Észnél vagy?

Összefoglalom röviden amit leírtál, hogy te is lásd rossz helyen vagy.
Tehát ez a "jó ember":
- majdnem 400 ezer forintos tartozást halmozott fel régen ami a behajtónál van,
- Ő hetente vesz egy üveg bort és iszik mert régen sokkal többet ivott zugivó is volt és csak ennyit tudtam több mint egy év alatt elérni nála.
- heti többször kiül játszani..
Nem tudom mi tart egy alkoholista, kontrolláló, elnyomó és tartozást felhalmozó here mellett, aki még azt is nézi hogy mikor mennyit eszel vagy iszol?
Nem tudom az ilyen faszinak aranyból van a f*sza? Komolyan kérdezem.
Tudod mikor dolgoznék azért hogy az általa felhalmozott tartozást törlesszem. Sosem! Akkor járnál jobban ha magadért és a gyerekedért dolgoznál őt meg hagynád a fenébe. Egyedülálló anyaként, az anyukád segítségével is többre mennél mint ezzel a pasival. Lépj le ha jót akarsz magadnak meg a gyerekednek.

Te komolyan ilyen okos vagy, vagy valaki segít benne?
Babavárót akarsz felvenni egy férfival aki iszik és elnyom téged? Hálát adhatsz a jóistennek, hogy nem jött össze.
Ő nem normális, hogy ilyen de Te se, hogy vele maradsz.

Szóval 5 hónapos baba mellett el kell menned dolgozni, hogy kifizesd az alkoholista s_ggarc tartozását és mindezen túl azt tervezgeted, hogy a jövőben több 10 milliónyi hitelt veszel fel vele közösen, miközben ő sajnál tőled egy pohár tejet?
Hát lányom nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. De úgy tűnik a zsák mindig megtalálja a foltját.

"Pont azért hogy ki fizessünk mindent és el tudjak tenni belőle akár egy hitel miatt idővel mivel ahhoz a hitel 10%át el kérhetik. Most érzem úgy hogy nagyon sok energiám van és szeretnék pénzt keresni de mindenért az engedélye kell.
Mostanában még egy bögre kakaót is úgy iszom hogy előtte meg kérdezem lehet e mert beszólt hogy nagyon rá szoktam a tejre a kakaó végett. Ő hetente vesz egy üveg bort és iszik mert régen sokkal többet ivott zugivó is volt és csak ennyit tudtam több mint egy év alatt elérni nála .
Jön azzal hogy fél éves lassan a kicsi és anyuka csak dolgozni akar, és hogy neki nincs egy szabad perce se( amikor heti többször kiül játszani és ott az ivás is)"
Nincs egy csöppnyi eszed se de tényleg, az oké lenne, hogy nem iszik, nem parancsolgat, nem játszik, de te akkor sem vagy köteles fizetni az ő tartozását.
Te nem érte felelsz, ő egy felnőtt ember.
Ő helyette a picurra gondolhatnál legalább egy kicsit. Legjobb lenne, ha elválnál, mehetsz dolgozni, anyud vigyázz rá, a férjed meg hagyj igya el a maradék dió méretű agyát. Gyerektartást fizetni tud, ő nem a te felelősséged, főleg azért, mert őt aztán egyértelműen nem érdekli sem te, sem a kicsi.
Ilyen ember arra nem érdemes, hogy levegőt szívj vele egy légtérben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!