Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét vagyok ha el akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ha el akarok válni ?

Figyelt kérdés
5 éve együtt , másfél éve házasok . 3 éve próbálkozunk babával sikertelenül . Másodjára próbálok inszemre menni . De lehetetlen rávenni a párom hogy vizsgálatra menjen . Én már minden r*hadt fájdalmas vizsgálatom át estem , ő meg vérvételre nem képes elmenni . Most megint le fog járni minden vizsgálat. Elfáradtam a könyörgésbe .Tudom hogy jóban rosszban. Örök hűség . De így hogy ? :(
2023. febr. 11. 13:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%
A ferfiak nem akarnak meddo not. Direkt arra jatszik hogy elvalj es megszabadulj tole. Mindig ezt csinaljak. A ferfiak sose valnak, hanem direkt addig csaljak vagy idegesitik a masikat mig be nem adja. Nyilvan mivel mar sok mindenen atestel,nem fogja a szemedbe mondani hogy meddo vagy es nem kellesz. Szentul hiszi te vagy a meddo es varja hogy kidobd mert forditva nem meri.
2023. febr. 11. 14:32
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
#20, kérdező! Én nem a 18 vagyok. Az ég kék, a fű zöld, és a meddőségi kezeléseket a férfival kezdik. Nem fújják át, nem stimulálják EGY ÉVIG a nőt, miközben a hímnemű nem hajlandó részt venni a procedúrában. Ilyen nincs. Ne terjessz hazugságokat.
2023. febr. 11. 14:39
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Ami nagy unszolásra 1 év alatt sikerült rávenni a spermaviszgalatra . Inszem elég mint kiderült . Már ott tartunk hogy egy hba vizsgálat kellene . Minden mas meg van átfujás stb . De lassan azok a leletek is lejarnak mivel 1 évig érvényes ."

Mit nem lehet ezen felfogni? Nem akar kisbabát, punktum.

2023. febr. 11. 14:42
 24/37 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy vagy szemét. Én is válnék.
2023. febr. 11. 14:45
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de olyan embertől szeretnél babát, aki egy vérvételre nem képes beáldozni magát? Egyáltalán nem vagy szemét, ezt felejtsd el. Ha neked ez fontos, ő meg sz@rik rá, akkor ennek nincs értelme.
2023. febr. 11. 14:48
 26/37 anonim ***** válasza:

#20! Te meg biztosan az a fajta vagy, akinek tök ugyanazt jelenti elválni azért, mert a férje nem megy vizsgálatra, ha nem megy, mint ha elmegy.😂Ha már személyeskedünk, ugye...

A példád meg elég sz@r, mivel a kérdésedre válaszoltam. Nem szemétség. Milyen nyelven szeretnéd?

Ugyanitt szövegértés korrepetálás baráti áron 😉

2023. febr. 11. 14:54
 27/37 A kérdező kommentje:
Hallottál már clostylbegytről vagy letrozolrol ? Olvass utana .
2023. febr. 11. 14:59
 28/37 A kérdező kommentje:
Mindkettőt szedtem 6 kúrában . Ultrahangos nyomonkövetéssel . És egy vizsgálaton sem esett át a férjem ez idő alatt !
2023. febr. 11. 15:00
 29/37 anonim ***** válasza:
46%

Ez hihetetlen, vagy nagyon okos orvoshoz jarkalsz, vagy hazudsz.

Nincs olyan, hogy előbb a nőt, csakis olyan esetben fogjuk rá, hogy egész életében rendszertelen volt a menstruációja, vagy cisztái vannak, különben a férfit is megvizsgálják azonnal, spermiumból már tudják, hogy lassúak, vagy kevesen vannak. Lejon egyből, hogy ő a ludas, te vagy mindketten.

2023. febr. 11. 15:04
 30/37 anonim ***** válasza:
#27 a letrozol rákgyógyszer.
2023. febr. 11. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!