Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemét vagyok ha el akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagyok ha el akarok válni ?

Figyelt kérdés
5 éve együtt , másfél éve házasok . 3 éve próbálkozunk babával sikertelenül . Másodjára próbálok inszemre menni . De lehetetlen rávenni a párom hogy vizsgálatra menjen . Én már minden r*hadt fájdalmas vizsgálatom át estem , ő meg vérvételre nem képes elmenni . Most megint le fog járni minden vizsgálat. Elfáradtam a könyörgésbe .Tudom hogy jóban rosszban. Örök hűség . De így hogy ? :(
2023. febr. 11. 13:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem belefáradt az egészbe és már nem is akar utódot, de valljuk be tényleg furcsa, hogy nem ő vele, vagy egyszerre kezdték el a vizsgálatokat. Miféle orvosokhoz jártok?
2023. febr. 11. 14:06
 12/37 anonim ***** válasza:
52%
#9 nem kezdik el a stimulálást, és semmi mást sem, amíg be nem bizonyosodik hogy a férj spermaszáma rendben van. Nincs olyan "gyöngyszem" orvos aki ennyire hülye lenne. A protokoll minden esetben az hogy a férfit vizsgálják először.
2023. febr. 11. 14:07
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
Soron következő, szerkesztett férfigyűlölő kamu kérdés😂
2023. febr. 11. 14:08
 14/37 anonim ***** válasza:
33%
#13 inkább incel kamukérdés. Elég súlyosan buta hogy azt sem tudja hogy nem kezelik a nőt meddőséggel addig amíg be nem bizonyosodik hogy nála lehet a baj, azaz hogy a férfi spermája rendben van.
2023. febr. 11. 14:10
 15/37 A kérdező kommentje:
Jaj de jó hogy a kérdésre válaszoltok . Stimu magán dokinál volt . Mivel fiatal vagyok így gondolták csak egy kis gyógyszer segít majd teherbe esni . Mivel nem sikerült igy beleakartam vágni a meddőségi kivizsgálásra .Ami nagy unszolásra 1 év alatt sikerült rávenni a spermaviszgalatra . Inszem elég mint kiderült . Már ott tartunk hogy egy hba vizsgálat kellene . Minden mas meg van átfujás stb . De lassan azok a leletek is lejarnak mivel 1 évig érvényes .
2023. febr. 11. 14:14
 16/37 anonim ***** válasza:
51%
A meddőség nem férfi vagy női probléma, hanem mindig egy pár problémája. Mindkettőt kivizsgálás, de tényleg a legegyszerűbb először a spermiumok kivizsgálása.
2023. febr. 11. 14:15
 17/37 A kérdező kommentje:
Nyilván már ezt én is tudom :)
2023. febr. 11. 14:19
 18/37 anonim ***** válasza:
47%

#15! Pont ezt akartam írni, mint #10. Mióta csinálnak inszemet a férfi vizsgálata nélkül, főleg, hogy ahhoz kell a spermája?

Jó, hogy még te vagy megsértődve. Nehéz lenne a kérdésre válaszolni, ha alap információkat elhallgatsz+ félrevezetően adsz meg. Konkrétan hazudtál, mivel a férjedet nem "lehetetlen rávenni, hogy vizsgálatra menjen", hisz a #15hozzászólásod alapján már VOLT vizsgálaton.

Kérdésedre válaszolva pedig nem vagy szemét, mindenki akkor válik, amikor akar. Mi viszont nem tudjuk helyetted rávenni a férjedet, hogy vérvételre menjen.

2023. febr. 11. 14:24
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

A férjed nem akar sem sajátot sem örökbefogadottat. Úgyhogy nyugodtan elválhatsz, jogodban áll, nem vagy szemét, inkább ő, mert nem mondja ki, hogy:

"Bocsánat drágám, de nem szeretnék gyermeket!"

2023. febr. 11. 14:27
 20/37 A kérdező kommentje:
18/ most nagy levegőt vettem és magamban tartottam amit írni akartam . Te biztos az a fajta vagy aki ha megkérdezik hogy kék.-e az ég ? Elkezded kritizálni a zöld füvet !
2023. febr. 11. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!