Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromról kiderült, hogy 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromról kiderült, hogy 10 éve dolgozott kint Svájcban. Ebben a helyzetben mit tenne egy normális férfi?

Figyelt kérdés

2023. febr. 10. 12:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
51%
Azt mondják a krvából lesz a legjobb feleség.
2023. febr. 11. 16:48
 32/38 A kérdező kommentje:
Hát én nem akarok
2023. febr. 11. 17:20
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Én simán kidobnám azt a pasit akiről kiderül, hogy k.u.r.v.á.z.o.t.t. valaha. Így a helyedben a csajtúl is megszabadulnék.
2023. febr. 11. 17:22
 34/38 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Mindenki tévedhet és hozhat rossz döntést az élete során, főleg ha fiatal. Kérdés, hogy mennyi ideig csinálta. Ha sokáig, akkor fennáll a veszélye annak, hogy tetszett neki, szóval lehet hogy ezentúl is hajlamos lesz a dolgok könnyebb végét megfogni pénzkeresés terén. Persze ahogy idősödik annál kevésbé lesz kelendő ilyen téren. Én ha nagyon szeretnék valakit és róla derülne ki, akkor sem biztos hogy meg tudnám valaha ezt emészteni, lehet hogy nem szakítanék, de nem bírnék rá úgy nézni mint mielőtt megtudtam, ez 100%.
2023. febr. 11. 17:36
 35/38 A kérdező kommentje:
Olyat is csinált, csinál, hogy másokat kihasznál... Védtelen idős embereket.
2023. febr. 11. 18:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is Svájcban dolgozom, köszi, elég jól keresek abban a szakmában (diplomás ápoló), amelyikben otthon szinte éhbérért tengődtem :D

Tragédia? Nem hinném.

2023. febr. 11. 22:58
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

36-os én is ugyanez…

De a kérdező másmilyen munkára gondolt, habár a kérdésben egy szóval sem említi. Mintha annyira egyértelmű lenne, hogy a magyar nők itt Svájcban mind k.u.r.v.á.lkodásból élnek.

2023. febr. 11. 23:30
 38/38 A kérdező kommentje:
Rúdtáncolt...De nem hinnem, hogy csak azt csinálta hiába tagafja
2023. febr. 12. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!