Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromról kiderült, hogy 10 éve dolgozott kint Svájcban. Ebben a helyzetben mit tenne egy normális férfi?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 12:46
22/38 anonim válasza:
Eltelt egy evtized azota. En pl teljesen mas vagyok, mint aki 10 eve voltam. Valahol en azt is megertem, hogy nem mondta el eddig, de nyilvan nyomasztotta a titok, azert csuszott ki reszegen. Neked kell tudni, hogy belefer-e vagy sem. Bar ugye irod, hogy vannak mas dolgai is, en inkabb ugy latom, hogy szabadulnal tole.
23/38 anonim válasza:
Rosszalkodott? Ezt hogy erted? Prosti volt, vagy csak ha mar kint élt, es dolgozott valamit, akkor már néha pasizott is. Mert nagyon nem mindegy.
De ha prosti is volt, ezt neked kell tudni hogy elfogadod e ezt, ami nyilván nagyban függ attól is hogy milyen most, hogy áll a saját multjahoz, stb.
De mi az hogy vannak dolgai? Ha olyanokat csinal ami neked nem fér be, akkor szived joga szakítani.
24/38 anonim válasza:
Egy normalis ferfi pont leszarna. Egy kispcsu onbizalomhianyos kis nyomi fennakadna rajta.
25/38 anonim válasza:
9. Hamburgban dolgozom, és hallottam már olyat vissza, hogy a piroslámpás negyedben 🥴 Mintha itt nőként nem lenne más munka 😱
27/38 anonim válasza:
25
Detto bzdmeg...
Bremerhavenben voltam 6 évet. Amikor megkérdezik, miből van saját lakásom 28 évesen, elmondom, hogy kulfdi munkábol szereztem, ha rákérdeznek a városra, már összetett szóként használom, hogy Briamhavenfuvarszervezőként.
28/38 anonim válasza:
Ha 7 hónapja vagytok csak együtt, akkor menekülj!
29/38 anonim válasza:
Ha ez így felmerült benned, akkor inkább hagyd ott.
30/38 anonim válasza:
11 Ezt úgy írod, mintha alapból nem az lenne itt a hozzáállás, hogy porig alázzák a prostizó férfiakat. De ha egy férfi nem akar egy volt prostival járni, akkor is ő a rohadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!