Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hajlandó hozzám érni mióta terhes vagyok, ez normális mit tehetnék?
Elég fiatal szülők vagyunk, én 20 ő 24 éves, tehát még javában kéne, hogy kívánja a szexet.
Már 7 hónapja lassan 8 nem hajlandó hozzám érni... rettenetes hiányzik.. Már nem tudom mit tehetnék, próbáltam vele beszélni,hogy gondoljon bele milyen az nekem hogy ennyi ideje nem megyek el, bevagyok feszülve. Azt a reakciót kaptam,hogy őt zavarja a gyerek nem akarja így. Mondtam hogy ez oké de attól még máshogy is tehetne azért, hogy én elmenjek mert nem csak a farka létezik. Erre már választ se adott azt mondta igazam van majd változik. Azóta is változik.
Persze reggel rajtakaptam ma ahogy más nőket nézeget, magyarán csak engem nem kíván.
Valaki járt így? Ti mit tettetek?
Szerintem jó dolog, ha valaki fiatalon szül, többet lehet a gyerekével, és jobban megértik majd egymást a későbbiekben.
Önző férfiakat bármely életkorban ki lehet fogni, teljesen mindegy, hogy 24, 34, vagy 44 éves.
Kérdező, azt javaslom, Te se legyél hajlandó mindenre amire megkér, ne kedveskedj neki, ha úgy látod hogy valóban nem elégíti ki az igényeidet. El fog gondolkodni. Lehet nincs köztetek nagy gond, csak össze kellene még csiszolódnotok, megszokni ezt az új helyzetet, mert neki sem lehet könnyű. Mindketten türelmesnek kell lennetek.
Akik pedig egyből a srácot kezdték el szidni: egyik kapcsolat sem tökéletes, ahogy a kérdező párja és maga a kérdező sem tökéletes.
Köszönöm a válaszokat! Látom megosztó nagyon. Azért megnyugtató, hogy mások is kerültek ilyen helyzetbe.
Lehet tényleg furcsa neki az, hogy ekkora pocakom, hogy anyuka lettem. Illetve sok sok stria feljött, 16 kg és narancsbőr. Említette már, hogy ő még nem tudja felfogni hogy apuka lehet velem is így van. Illetve nagyon szereti már most a picit egész terhességem alatt hímestojásként bánt velem (a szennyesládát nem emelhettem fel nehogy baja legyen), biztos ezt is csak dramatizálja.
Hajnalban hirtelen keltem fel amikor láttam hogy más nőt néz, elakarta magának intézni. Ha a férfiak nagy része nem a párjukra szokta akkor ezen sem aggódok. Én is elszoktam neki intézni, igaz nem szopok mert hányós vagyok alapból még most is. Bár mindig nagyok voltak az igényei, ahogy nekem naponta szexeltünk, volt hogy többször is.
Nem nagyon értem miért kell kombinálni, illetve ítélkezni. Természetesen a picit akartuk, el tudjuk tartani ha úgy alakul egyedül is eltudom ugyanis van annyi munkaviszonyom hogy kapjak gyedet, illetve saját ingatlanba lakunk 18 éves korom óta (IGAZ NEM AZ ENYÉM AZ ÉDESANYÁMÉ, csak nem használta). A bulizós éveim se maradtak ki, szégyen vagy nem korán kezdtem az egész 17. életévem végig buliztam,belefáradtam. Tehát az nem hiányzik és nem is fog. A picit meg letudom adni a nagyihoz egy egy hétvégére ha baráti összeröffenésre szeretnék menni szerintem...
Jelenleg csak jegyesek vagyunk, 2 év és pár hónap után jegyzett el. Az eljegyzésünk után vágtunk bele a babaprojektbe rá pár hónapra sikerült is. Fél éve voltunk együtt amikor leköltözött hozzám, azóta is együtt élünk szóval nem egy ismeretlen embernek vállaltam a picit. Tudom, tudom itt az oldalon mimdenki 10 év házasság után vállalta be, mi nem. Családot akartunk.💁♀️
Mimdenesetre a legjobbnak akkor azt látom, hogy adok neki időt, megvárom szülés utan hogy alakulnak a dolgok.Igyekszem továbbra is türelmes maradni és kitartani még egy kicsit. Illetve, mivel a beszélgetés mindig zsákutca, én se fogok neki kedveskedni hátha akkor átérzi és máshogy látja majd.
FÉRFIKÉNT!
- SOK férfi félti a babát.
- SOK férfi nem akar/mer/tud terhes nővel lenni.
- SOK kapcsolatnak a terhesség, majd a baba ássa meg a sírt!!!
Akár mint lesz, NE legyen apás szülés!!!
És legyen B-terv,ha ESETLEG kirak a babával!!!
Meg meg kéne végre tanulni lányok, hogy a férfiak 99%-a SOHA NEM akar babát. PÁRkapcsolat = nem pár kapcsolat, hanem 2 ember kapcsolata.
Vagy adoptálás, egy 16 éves, ukrán balerina.
Istenem tudod, te hol vagy férfi.
Az ilyen, mint te, nem férfi. Nekem ne nyilatkozz más férfiak nevében, jó?
Én azt mondom, hogy a te dolgod... Így terhesen főleg nehezebb dönteni, de normális körülmények között én alapos szakítóoknak gondolnám azt, ha ő veled nem hajlandó intim értelmemben foglalkozni, de más nőkre meg simán kiveri. Úgy, hogy te meg ott vagy mellette. Ez azért a bunkóságnak a csúcsa.
Az, hogy nem készült fel a változásokra... hát basszus. Amikor eltervezte, hogy apa szeretne lenni, mire gondolt? Hogy majd a gólya pottyantja oda a gyereket az ajtó elé? Egy biztos: ő nem a legélesebb kés a fiókban.
"Ha a férfiak nagy része nem a párjukra szokta akkor ezen sem aggódok."
Morbid példa, de ha mondjuk a férfiak nagy része rendszeresen félholtra verné az asszaonyt (sajnos sokan tényleg így is tesznek...), akkor te megnyugodva, hogy hát másoknál is ez van, még tartanád is az arcod a pofonért?
Egyébként meg: nem, a többség, főleg akiknél valódi, komoly kapcsolatról beszélhetünk, nem fogja hanyagolni a barátnőjét/feleségét azért, hogy helyette vadidegen ribikre élvezzen.
És a párkapcsolat továbbra is két ember igényeiről és elképzeléseiről szól. Nem arról, hogy csak neki lehetnek igényei, és nem is arról, hogy mások mintáit kellene vakon követni.
"Nem nagyon értem miért kell kombinálni, illetve ítélkezni."
Mert egy normális, működő kapcsolatban ilyesmik nem szoktak előfordulni. Egy normális kapcsolatban a férfi felfogja, hogy bizony a gyerekvállalás kompromisszumokkal jár, testi változásokkal, és nem fogja emiatt hanyagolni a barátnőjét.
Bár a ti kapcsolatotok több szempontból sem normális, én úgy látom. :/
"Jelenleg csak jegyesek vagyunk, 2 év és pár hónap után jegyzett el. Az eljegyzésünk után vágtunk bele a babaprojektbe rá pár hónapra sikerült is. Fél éve voltunk együtt amikor leköltözött hozzám, azóta is együtt élünk szóval nem egy ismeretlen embernek vállaltam a picit."
De.
És csinálj nyugodtan belőle ideológiát, meg szólj le másokat, akik nem rohantak azonnal a gyerekvállalásba, viszont akkor nézd is meg, hogy mi lett a következménye.
Oké, legalább nem egy másfél hónapja megismert pasasnak fogsz szülni. 2 év járás.. oké. Mondjuk 20 évesen talán még ez is kevés. Gyakorlatilag még gyerek voltál, amikor összejöttetek, azóta azért sok minden változhatott. Az, hogy mihelyett eljegyzett, már a gyereken dolgoztatok, háát... kissé felelőtlen dolog. És gúnyolódhatsz nyugodtan, de nem véletlenül mondják azt sokan, köztük a legtöbb pszichológus is, hogy kell egy kis együttélés, mielőtt az ember végleges döntést hoz. Azért eléggé más délutánonként összejárogatni, meg az, amikor az ember egész nap egy lakásban van a másikkal.
"Tudom, tudom itt az oldalon mimdenki 10 év házasság után vállalta be, mi nem. Családot akartunk"
Látod, most megkaptad. Egy olyan családot, ami már a legelején sem működik.
"Illetve, mivel a beszélgetés mindig zsákutca"
Pedig akkor ezen kéne dolgozni, hogy ez megoldódjon. Már most óriási problémák vannak. A problémák pedig nem fognak maguktól megoldódni. Lehet persze ezt-azt benyelni, csak mondjuk az neked nem lesz kellemes. Lehet szőnyeg alá söpörni a problémákat... egy ideig. De kommunikáció nélkül előbb fog tönkremenni ez a kapcsolat, mint hogy a házassági anyakönyvi papíron megszáradjon a tinta.
"én se fogok neki kedveskedni hátha akkor átérzi és máshogy látja majd"
Hajrá, építsd csak ezt a fantasztikus kapcsolatot! ...
33# te se vagy komplett.
"Ne legyen apás szülès"
Tudod mikor lehetett volna kitiltani a szülőszobából. Soha.
Pff.
Szia.
Részben átérzem a problémádat.
Nálunk a feleségem az, aki semmire sem hajlandó, annak ellenére, hogy én mindenben próbálok a kedvére tenni.
Azt nem tudom, hogy más férfiakat nézeget-e.
Már 3 éve ilyen lapos a kapcsolatunk.
Próbálj meg vele beszélni.
Bár tudom milyen, ha a falnak beszél az ember. :(
Vannak ferfiak akiknek a terhes no latvanya nem izgato, nem a not latjak a noben olyankor.
Az pedig hogy elintezte maganak, valoszinuleg akkor is ezt csinalta mikor folyton egyutt voltatok. Van aki csak szeret magaban is el lenni, en is ilyen vagyok es no..
Igaz mi vegig egyutt voltunk es utana sem volt problema. Bar ezzel nem tudsz mit kezdeni de a jovoben sok fugg toled is. Ha elhatarozod hogy dolgozni fogsz rajta es megbeszeled vele hogy majd randizzatok vagy egy kozos vacsi, furdes. A lenyeg hogy probaljatok szakitani idot egymasra mikor a kicsi alszik.
Plusz az is lehet hogy a hormonok miatt erzekenyebb vagy es hisztisebb, talan olyan dolgokon is ki tudsz akadni amin eddig nem. Sajnos ilyenkor sok no nem veszi eszre hogy sarkanyt jatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!