Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki igazán szereti a másikat, elgondolkodik azon hogy szakítson? (többször is)
Lehet értelmetlenül hangzik a kérdés,
- Nem rég szakítottam a barátnőmmel... mert éreztem hogy valami nem stimmel...(már most nagyon hiányzik:S , fél éve voltunk együtt) szakításkor fejemhez vágta hogy én nem szeretem igazán, őszintén megvalva már magam sem tudom mit érzek:s... teljesen össze vagyok kavarodva.
-Ő azt mondta hogy nagyon szeret Engem, de mégis szakításkor bevallotta, Ő is gondolkodott nem egyszer azon hogy szakítson. (pl szakításunk előtt pár héttel is) Szerintetek ha Ő valóban szeretett volna és neki jó ez a kapcsolat, gondolkodott volna ilyeneken?
-ha már valaki ilyeneken gondolkodik ott baj van...(.. ott valami nem működik amit mind a ketten éreznek, csak nem vallják be egymásnak, önmaguknak"...ki milyen okból...") nekem ez a véleményem
végül én léptem meg.
valóban szeretett még?
kit érdekel hogy szeretett-e vagy sem? nem működött a kapcsolat a és kész.
[..]-ha már valaki ilyeneken gondolkodik ott baj van...(.. ott valami nem működik amit mind a ketten éreznek, csak nem vallják be egymásnak, önmaguknak"...ki milyen okból...") nekem ez a véleményem
végül én léptem meg. [..]
ennyi
Azért kérdem, mert már teljesen össze vagyok kavarodva. És magamban keresem a hibát... :(
nem tudom már eldönteni hogy velem van-e a baj, vagy a kapcsolat nem működött.
Ugyanakkor Nagyon hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!