Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a depimből fakadó marakodási hajlamom ne szakítson szét minket? Meg akarok változni!
Sziasztok!
Az a nagy helyzet, h ha depizem, akkor marok. Többnyire azt, akit a legjobban szeretek. :(
Most a kedvesemen a sor, mivel messze melózom tőle, sok a mélypont. Már mindent beleképzeltem, hogy meg fog csalni, elhagy, hogy ez így kevés lesz neki....
De a francba, szeret és viszont, és ha ilyeneken rágódom én fogom őt elhajtani!!!
Viszont nem tudom hová levezetni a feszültséget... vagy én csinálom csak?
Ha van itt valaki, aki szintén mást (szeretteit) gyepálja, ha rossz a kedve, akkor kérdezem: Te hogyan fékezed meg ezt?
Utána mindig sajnálkozom, bocsizom, de előbb, vagy utóbb meg fogja ezt unni.
Help meeee!!!
Más megoldás nincs, csak hogy változtatsz az érzékenységeden. Hosszú meló, önismeret, tudatos koncentrálás, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiről most beszéltél. Az első, hogy felhagysz a depizéssel, mert annál feleslegesebb dolog nincs a világon.
(Nem csak a levegőbe beszélek, nekem is megvontak a gondjaim, már majdnem orvoshoz mentem, annyira gáz voltam, azért a te helyzetet "egyszerűen" csak rossz szokás)
Sok sikert! Érdemes megváltozni, elsősorban magadért, másodsorban másokért.
Régebben iszonyat hisztis voltam, sokat veszekedtem a szüleimmel/barátaimmal/volt barátommal...
De ezen úrrá tudsz lenni. Nem tudom, hány éves vagy, nekem ez a serdülőkorral járt (most sem vagyok sokkal idősebb, csak már nem 16 vagyok, az volt a "mélypont":D), és most már tudom kezelni az indulataimat. Sokkal nyugodtabb vagyok, anyukámmal is kb. 2-3 havonta 1x (anno ez kb. napi szinten volt:)) kapunk össze valamin, szóval jobb lett a helyzet.
Mindig, mielőtt kivered a hisztit, gondold át magadban, hogy hogyan tudnád ezt kedvesen, nem túl bántóan elmondani, vagy csak gondolj arra, hogy az adott dolog megér-e annyit, hogy hisztizz miatta. Ezt csak te alakíthatod, vissza kell fognod magad:)
tanulj harcművészetet.
alapjában véve megtanulhatod legyőzni az idegesítő és szánalmas jellemhibákat. feltételezem "magadtól" nem megy, ezért ez segíthetne.
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítetek ezzel!!!!!!!!! :)
Kedves első, igazad van. A hisztim többnyire abból fakad, hogy önértékelési gondjaim vannak. Próbálom magam építgetni, de a stressz sajnos hamar kiüt.
Köszönöm a tippet sporttal kapcsolatban, de eléggé intenzív fizikai munkát végzek csodálatos patásokkal és még sportnak is megfelel mozgatásuk, ez megvan.
Aczél: a harcművészet igencsak jó tipp, régen karate... jajj de jó volt... aztán Aikido... de sajnos itt se időm, se lehetőségem nincs erre... :(
A tinikori kórságon már túl vagyok, túéltem, mert elmentem rockernek. Ma viszont túl vagyok 20-on, és nem kellene ennyire hülye legyek.
Akkor most odaállok a tükör elé és megbeszélem magammal a dolgaimat. :)
Köszönöm!!!
Szép Nyarat Nektek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!