Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ő szakítson velem?
Képtelen vagyok szakítani a barátommal, mert annyira sajnálom.... :S :(
Mit tegyek, hogy ő mondja ki, hogy vége?...
Ennél gerinctelenebb dolog nincs is. Velem az egyik exem csinálta ezt..aztán tudomást szereztem róla.Nem mellesleg én még nagyon szerettem őt,de láttam,hogy boldogtalan,ezért én szakítottam.ÉS qrva nehéz volt ezt úgy,hogy én még szerettem.
Ne legyél ekkora patkány..nem szép dolog se fiú,se lány részéről.Ha még tiszteled őt egy picit is,akkor ess túl rajta és ne hárítsd másra a felelősséget.
Ennél egyszerűbb dolgod nem is lehetne..
Mondd meg neki,hogy gondolkoztál sokat és neked ez tényleg nem megy így tovább.Szakíts vele és többet te ne keresd, bármilyen nehéz is.Ha ő hív téged vagy ír msnen stb. akkor válaszolj neki,de te NE tedd semmiképp.Azzal csak halvány reményfoszlányokat adnál neki,hogy talán mégis,talán mégis.
Rossz dolog a szakítás,de jobb egyszerűen röviden lezárni és nem fájdalmasan elhúzni.Bármennyire szép és jó volt együtt,és bármennyire is nehéz.Annál jobb lesz mindkettőtöknek.
14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!