Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan monjdam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan monjdam meg a barátnőmnek, hogy töltsön időt az ő lakásában is?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel négy hónapja vagyunk együtt. Mindkettőnknek van saját lakása de ő állandón nálam van. Van, hogy egyáltalán nem megy haza egy hétig. Én bejárok irodába míg ő otthonról dolgozik...természetesen az én lakásomban. Ez engem zavar mivel megbeszéltük, hogy nem akarunk összeköltözni. Egyetértettünk, hogy túl korai lenne. Persze ez így tetszik neki mert nem kell belepótoljon semmibe mivel "csak nálam van". Mivel nemrég vásároltam a lakást most rendezgetem be. Természetesen itt is mindenbe beleszól. Úgy viselkedik mintha a lakás közös lenne. Ha veszek valamit anélkül, hogy kikérjem a véleményét akkor megharagszik.

Amúgyis szeretnék egyedül is tölteni egy kis időt. Ő egyedül van amíg én munkában és alíg várja, hogy beszélgessünk amikor hazaérkezek, azonban nekem általában nincs kedvem mivel egész nap társaságban vagyok. Próbáltam megbeszélni vele de ő csak annyit értett belőle, hogy nem szeretem annyira amennyire ő engem.

2023. febr. 5. 11:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
89%

Mondd meg neki úgy ahogy van.... Minek kertelni? Ha hosszútávon együtt akartok lenni és kamuzol össze vissza az eredményre vezet? Ha meg nem akkor meg minek kéne?

Mondd, hogy szükséged van egyedüllétre, nem azért mert nem szereted, hanem mert kell az énidő. Neki is biztos kell, menjen el barátnőzni vagy amit akar. A berendezésbe meg nem adott bele, úgyhogy nincs beleszólása.

Ha hisztizik valamint meg kell mondani, hogy neked ez tetszik, ez a te lakásod és nem ő kereste meg a pénzt erre vagy arra. Ő is úgy rendezi be a házat ahogy akarja. Ez az igazság ha ezt nem érti kár a jövőt tervezgetni mert hosszútávon azért ennél lényegesen komolyabb dolgokat kell tudni megoldani egy kapcsolatban.

2023. febr. 7. 11:03
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Sikerül közölni, kedves kérdező?
2023. febr. 7. 12:53
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hozzádvaló! Nem szereted, hagyd el!"

Te is egy ragacs nő vagy, aki pár hónap után be akar költözni a pasija nyakára?

2023. febr. 7. 13:11
 34/35 A kérdező kommentje:

Szóltam neki, hogy ne feledkezzen el arról, hogy még nem költöztünk össze annak ellenére, hogy sok időt töltünk közösen a lakásomban. Bőgött de mondtam neki, hogy ha nem tiszteli azt amiben megegyeztünk akkor nekem nem fog működni a kapcsolat.

Végül kiegyeztünk, hogy hetente legalább egy napot külön töltünk.

2023. febr. 13. 20:54
 35/35 anonim ***** válasza:
82%

34

Nagyon türelmes vagy.

2023. febr. 13. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!