Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan monjdam meg a barátnőmnek, hogy töltsön időt az ő lakásában is?
A barátnőmmel négy hónapja vagyunk együtt. Mindkettőnknek van saját lakása de ő állandón nálam van. Van, hogy egyáltalán nem megy haza egy hétig. Én bejárok irodába míg ő otthonról dolgozik...természetesen az én lakásomban. Ez engem zavar mivel megbeszéltük, hogy nem akarunk összeköltözni. Egyetértettünk, hogy túl korai lenne. Persze ez így tetszik neki mert nem kell belepótoljon semmibe mivel "csak nálam van". Mivel nemrég vásároltam a lakást most rendezgetem be. Természetesen itt is mindenbe beleszól. Úgy viselkedik mintha a lakás közös lenne. Ha veszek valamit anélkül, hogy kikérjem a véleményét akkor megharagszik.
Amúgyis szeretnék egyedül is tölteni egy kis időt. Ő egyedül van amíg én munkában és alíg várja, hogy beszélgessünk amikor hazaérkezek, azonban nekem általában nincs kedvem mivel egész nap társaságban vagyok. Próbáltam megbeszélni vele de ő csak annyit értett belőle, hogy nem szeretem annyira amennyire ő engem.
Egyértelműen.
"Szeretek veled lenni kedvesem, de szükségem van" én időre" is! "
Te csak vmi laza kapcsolatot
Szeretnél h kéznél legyen ha szex kell ő meg normális kapcsolatot.Egyikotok se erőltetett rá a saját dolgát a másikra! Hagyd had találjon maganak valakit akivel boldog lehet , te meg élheted a saját eletformadat Te meg attól leszel boldog.
". Van, hogy egyáltalán nem megy haza egy hétig. Én bejárok irodába míg ő otthonról dolgozik...természetesen az én lakásomban. Ez engem zavar mivel megbeszéltük, hogy nem akarunk összeköltözni. Egyetértettünk, hogy túl korai lenne. Persze ez így tetszik neki mert nem kell belepótoljon semmibe mivel "csak nálam van". Mivel nemrég vásároltam a lakást most rendezgetem be. Természetesen itt is mindenbe beleszól. Úgy viselkedik mintha a lakás közös lenne. Ha veszek valamit anélkül, hogy kikérjem a véleményét akkor megharagszik."
Azért ne már azt állítsuk, hogy laza kapcsolatban gondolkodik a kérdező hogyha egyszer egyetértés történt, mint nem akarnak együttelni meg, mert korai.
A nő miért nem tartja be a megállapodást? Az rendben van, hogy szeret vele lenni, de az nem okes, hogy nap mint nap rajta, nála lóg.
"Te csak vmi laza kapcsolatot
Szeretnél h kéznél legyen ha szex kell ő meg normális kapcsolatot."
Baromság. Én a normális kapcsolatok híve vagyok, de ez nekem is sok lenne a kérdező helyében.
Az, meg hogy vesz a kérdező valami a saját lakásába, és ezen besértődik a láby, elég abszurd.
N
6
4 hónapja vannak együtt. Mindennek megvan az ideje, az összeköltözésnek még nincs itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!