Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan monjdam meg a barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan monjdam meg a barátnőmnek, hogy töltsön időt az ő lakásában is?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel négy hónapja vagyunk együtt. Mindkettőnknek van saját lakása de ő állandón nálam van. Van, hogy egyáltalán nem megy haza egy hétig. Én bejárok irodába míg ő otthonról dolgozik...természetesen az én lakásomban. Ez engem zavar mivel megbeszéltük, hogy nem akarunk összeköltözni. Egyetértettünk, hogy túl korai lenne. Persze ez így tetszik neki mert nem kell belepótoljon semmibe mivel "csak nálam van". Mivel nemrég vásároltam a lakást most rendezgetem be. Természetesen itt is mindenbe beleszól. Úgy viselkedik mintha a lakás közös lenne. Ha veszek valamit anélkül, hogy kikérjem a véleményét akkor megharagszik.

Amúgyis szeretnék egyedül is tölteni egy kis időt. Ő egyedül van amíg én munkában és alíg várja, hogy beszélgessünk amikor hazaérkezek, azonban nekem általában nincs kedvem mivel egész nap társaságban vagyok. Próbáltam megbeszélni vele de ő csak annyit értett belőle, hogy nem szeretem annyira amennyire ő engem.

2023. febr. 5. 11:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek. Ebbű baj lesz. Piócaként tapad rád.

Ja, húzz gumit mindig.

2023. febr. 5. 13:43
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
Szereztél egy ingyen otthenyélő csajt,aki vinnyog, ha veszel valamit a saját lakásodba? Hát én nem arra kérném, hogy néha húzzon haza, hanem azt, hogy felejtsen el örökre. Ez egy pióca. Biztosan nem kerülgetném, miközben arról volt szó, hogy nincs még összeköltözés,de ő azért odacuccol, meg pofákat vág..
2023. febr. 5. 13:44
 23/35 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez a csaj pofátlan. Megbeszéltétek, hogy még egyelőre mindenki marad a saját térfelén, erre ő önkényesen szinte beköltözik hozzád, és már abba is beleugat, hogy te hogyan dekorálod a saját lakásodat. Olyan fajta lehet, mint az egyik múltkori kérdésben, amikor a srác leírta, hogy a csaj elajándékozta a matchbox gyűjteményét, mert nekik(!) az már úgysem kell.

Szerintem még most építsd le, mert ez a lány nem fog változni, neki ez így kényelmes, rád meg egyáltalán nincs tekintettel. Tényleg lakva ismerkszik meg az ember (még így indirekten is) 😃

2023. febr. 5. 13:56
 24/35 anonim ***** válasza:
4%
Te kérdező, te vagy olyan jó pasi, hogy ingyen kapj puncit? Nem? Akkor kussolj, és örülj, hogy van csajod!
2023. febr. 5. 13:56
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

HÚZZ GUMIT! mert bepetézik oda és akkor véged! Gumi, gumi, gumi.

Ha nem tetszik neki a gumióvszer, meg mondja, hogy minek az drágám, úgyis szedem a gyógyszert, akkor biztos, hogy petézni akar!

Vigyázz! Derült égből villámcsapásként jön a pozitív terhességi teszt! Hamar apuka lehetsz, ha akarod, ha nem. Remélem, még nem késő.

2023. febr. 5. 14:01
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

22-vel értek egyet.

Maradtatok valamiben, amit ő nem tart be, és még neki áll feljebb. Olyan dolgokba szól bele, amikhez semmi köze, én szakítani akarnék, nem megértetni vele a dolgokat.

Persze ha neked ér annyit ez a nő, próbáld meg, de szerintem kár magad strapálni. Így se fogja fel, hogy néha egyedül akarsz lenni, amit szerintem mondjuk magyarázni se kéne. Sok ember igényli az egyedüllétet, én is, szerintem ennek nem kell változnia összeköltözés, családalapítás után sem.

És tényleg védekezz gumival, ha még kell neked ez a nő, mert ha terhes lesz, az életben nem vakarod le magadról.

2023. febr. 5. 14:15
 27/35 anonim ***** válasza:
78%

Papucs vagy , nincs szavad , nem tudsz kommunikálni, nem tudsz neki nemet mondani.

További sok boldogságot "igen drágám"

2023. febr. 5. 15:30
 28/35 anonim ***** válasza:
35%

"alíg várja, hogy beszélgessünk amikor hazaérkezek, azonban nekem általában nincs kedvem mivel egész nap társaságban vagyok."

Jogos, amit összességében írsz, de ha nem is akarsz vele általába beszélgetni, akkor ez milyen kapcsolat?

Ha nem ott lenne, akkor szíved szerint még annyit se kommunikálnál vele? Ugye abból kifolyólag, hogy ott van, "muszájból" kommunikálsz. Szerintem ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van. Az is gond lehet, amit írsz, hogy egyszerűen nem tartja tiszteletbe, amit beszéltetek, hogy még korai az összeköltözés, de sztem te alapjába véve nem vagy rá kíváncsi. Nekem ez jött le.

2023. febr. 5. 16:44
 29/35 anonim ***** válasza:
37%

Nekem is pont az a kérdés jutott eszembe.

Mindkét kérdésben szereplő két "delikvens" kezet foghatna...

2023. febr. 5. 16:45
 30/35 anonim ***** válasza:
15%
Nem hozzádvaló! Nem szereted, hagyd el!
2023. febr. 5. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!