Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szunet utan adnatok eselyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szunet utan adnatok eselyt a sracnak ha megtalaltatom tinderen?

Figyelt kérdés
8honapja voltunk egyutt. Tegnapelőtt kert 2 honap szunetet. Ma fake adatlappal megtalaltam a Tinderen. Ti adnatok ezután neki esélyt?
2023. febr. 5. 03:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Igazából azért zavar, mert meg szeretem. Es tudom hogy siman osszeszed valaki jobbat. Csak igy ezekutan, megha nem is talalkozik senkivel a bizalmam fele total megtört.
2023. febr. 5. 08:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hogy miért nem?

Kettő (!) hónap szünetet kért, és fent van tinderen. Bogárka, az expasid dzgni akar, de nem veled, hanem mással. Egy ilyen húzás után ne hogy esélyt ne adj neki, de akkor is küld el, ha laposkúszásban könyörögne.

2023. febr. 5. 10:11
 23/31 A kérdező kommentje:

Irhatok neki most üzenetet? Vmi ilyesmit:

Bocsi h irok, de most tört ossze a szivem. Várni akartam hogy vegezz a meloban es ne kozben idegesitselek. Tudom szunet meg minden, de inkább azt mondom hogy nem kell szunet. Szabad vagy. A legjobbakat kivanom neked, es remelem osszejon egy olyan csaj aki megerdemel.

Es esetleg utána bevagni. Tinderes képernyőfelvételt.

Vagy ez hülyeség így?

2023. febr. 5. 10:30
 24/31 anonim ***** válasza:
Ezt az osszetort a szivem hulyeseget le ne ird..
2023. febr. 5. 10:42
 25/31 anonim ***** válasza:

Onnantól oké, hogy "inkább nem kell szünet". Meg én szemét bunkó vagyok, azt írnám, hogy remélem, összejön egy olyan csaj, akivel megérdemlitek egymást.

Aztán értse úgy, ahogy akarja.

Utána meg tilt-töröl mindenhol.

2023. febr. 5. 10:50
 26/31 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet. Varjak valaszt vagy semmiképpen?
2023. febr. 5. 10:54
 27/31 anonim ***** válasza:

Ne várj. Ő fog besértődni, mert "de most szünet van", te nyomozgatsz utána, és "különben is ezer éve regisztrált, nem is használja, csak elfelejtette törölni".

Kell ez neked? Szerintem nem.

Küldd el, aztán tiltsd le mindenhol.

Hidd el, hogy más meg fog becsülni, és örülni fog, hogy talált egy csinos, normális nőt.

2023. febr. 5. 11:12
 28/31 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem varok a valaszara. Tuti ez a sablon duma jonne. Köszönöm szepen a segítséget.🥺😣 Meglátjuk mi történik.
2023. febr. 5. 11:24
 29/31 A kérdező kommentje:
Legrosszabb esetbe eljon.
2023. febr. 5. 11:27
 30/31 A kérdező kommentje:
Na megtargyaltuk. Azt mondta hogy megmaradt neki regrol, es hogy nem hasznalja csak lusta volt torolni, mert általában ps-en játszik. Most torolte, h ne legyen belole problema. Ami lehet igaz, mert 4 különböző profilt csinaltam es egyiket sem huzta el. A szunetet meg a sajat építkezése miatt kerte. Munka + utana házépítés. Igen tényleg igy van hogy melozik, utána megy az építkezésre. Mikor irtam neki, akkor is ott volt.
2023. febr. 5. 19:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!