Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szunet utan adnatok eselyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szunet utan adnatok eselyt a sracnak ha megtalaltatom tinderen?

Figyelt kérdés
8honapja voltunk egyutt. Tegnapelőtt kert 2 honap szunetet. Ma fake adatlappal megtalaltam a Tinderen. Ti adnatok ezután neki esélyt?
2023. febr. 5. 03:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ah ne sajnalj. Köszönöm a valaszokat. En hulye meg tegnap irtam neki sms-eket is, h sajnalok mindent
2023. febr. 5. 04:51
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak azt sajnáld, hogy nem dobtad ki hamarabb.

Egyértelműen arra kell neki a "szünet", hogy megnézze, hogy talál-e nàlad jobbat, vagy be kell érje veled. Ennél megalázóbb dolog kevés van.

Két nap múlva írj neki egy újabb sms-t, hogy a szünet jó ötlet volt, mert időközben rájöttél, hogy jobban érzed magad nélküle, és amúgy is szeretnél tiszta lappal indulva ismerkedni valaki mással, szóval minden jót. Aztán tiltsd le mindenhol, eszedbe se jusson arra várni, hogy keres-e. Ha nem tud felszedni díszpuncit, akkor úgy is jelentkezni fog, vagy ha szex kell neki. Puszta önvédelem, ha esélyt sem adsz neki, mert neked még vannak érzéseid, amit kihasznál, és át fog verni.

2023. febr. 5. 06:09
 13/31 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Szünet=vég

Többi csak álszent mellébeszélés.

2023. febr. 5. 06:58
 14/31 A kérdező kommentje:
Amúgy nincs neki sok onbizalma. Es kicsit gyík. De azért ez nagyon sziven talalt mikor megtaláltam. Valahogy nem erre számítottam. Bar en azért remenykedek meg h ir. Illetve ha ir, akkor mikor. Es ha rakerdezek hogy tinderezett-e, akkor hazudik-e. Bar nyilvan hazudna, ha mar a számom letiltotta ott.
2023. febr. 5. 07:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen hazudni fog.

Ez annyira tipikus. Esélyt ad a nő egy kocka, csendes, átlagos (szűz?) pasinak, aztán az meg vérszemet kap, és azt hiszi, hogy talál szebbet is. De azért téged is talonban tart, hátha mégse.

A kamu profilról írj rá tinderen, beszélgess el vele, és szépen ki fog derülni, hogy mi a pálya, mit is keres.

2023. febr. 5. 07:33
 16/31 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem huzta jobbra a profilt:c es nem ertem miért. Pedig eleg szep csajt raktam profilnak
2023. febr. 5. 07:37
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen szuz volt. O 24 eves en 28.
2023. febr. 5. 07:38
 18/31 A kérdező kommentje:

[link]

Ez itt ő a Tinderen. Meg en alapjáraton. Ja

2023. febr. 5. 08:00
 19/31 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Ezt szedd le mert ott a neved is, a sok incel barom rád fog szállni.

Egyébként szerintem te túl jó csaj vagy egy ilyen hülyegyerekhez,nem értem minek fektetsz ennyi energiát bele..

2023. febr. 5. 08:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Ha tényleg ti vagytok ezek, akkor röhögve tedd ki, regisztrálj tinderre ezekkel a fotókkal, és öt perc alatt lesz kiből válogatni. Ez a gyík meg hadd sírjon utánad, hogy sose lesz még egyszer ilyen nője.

(Nőként írom, nem ismerkedek.)

2023. febr. 5. 08:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!