Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szerint cheddar szagú vagyok. Mindenem olyan szagú. Mit tegyek?
2-es!
Nem szereti, mert laktózérzékeny.
A többieknek köszönöm a tanácsot, kipróbáltam ezeket, de egyik se használt. Már nagyon elkeserítő a helyzet, a szagom pedig egyre erősebb. A munkában is öcsisajtnak csúfolnak.
"majd onnantól csak antibakteriális szappant/antibakteriális tusfürdőt használj!"
Remek ötlet... így lehet csak igazán szétcseszni a bőröd hosszú távon...
Nem tudod mit tegyél? Nem? NEM? Nyomás az orvoshoz, első körben egy bőrgyógyászhoz. Majd ő megmondja, hogy mi a bajod, és ad valami készítményt, amitől elmúlik. Édes Istenem, hogy lehet valaki ennyire buta...
Mint egy srác, akit ismertem. A lába konkrétan rothadt szagú volt több méteres hatósugárral, mikor nem volt rajta cipő, márpedig szeretett zokniban/mezítláb járkálni. Mindenki gúnyolta, de ő nem értette, hogy miért nem érdekli a nőket, és nem tudta, mit tegyen. Hát igen, sírni könnyebb, mint összeszedni magad, és elhúzni a dokihoz.
Feltétlenül menj orvoshoz, és kérj vizsgálatokat. Lehet súlyos is, kívánom, hogy ne az legyen.
"Egy gén mutációja megint csak egy enzim termelését gátolja, így a szervezet képtelen megfelelően lebontani a leucine névre hallgató aminosavat. Mindez egy sajtszagú vegyület felgyűléséhez vezet. Azonban ez a betegség a rossz testszag mellett komoly szövődményekkel is járhat, agykárosodást, és akár halált is okozhat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!