Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl reagálom a párom hozzáállá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom a párom hozzáállását? Vagy a férfiak zöme ilyen?

Figyelt kérdés

Mostanában vettem észre, hogy a kapcsolatunkban minden fontos kérdését nekem kell eldöntenem és megszerveznem. Én vetettem fel az összeköltözést, én választottam lakást, nyaraláskor én döntöm el, hogy hova menjünk ott is a szállást én nekem kell kiválasztani, az utat nekem kell megszerveznem. Mindig beszéltem neki a jogosítványról, hogy lekéne tenni ez is még a kapcsolatunk elején volt, ő meg persze megakarja csinálni, mégis nekem kellett elintézni mindent. Mondtam neki, hogy a munkájából adódóan tegyen le nyelvvizsgát de már vagy 3éve rágom a fülét érte. Mindig azt a választ kaptam h majd. Én most elkezdtem tanárhoz járni, rögtön ő is jön…. Ezzel csak az a legnagyobb bajom, h háromév alatt már rég túl lehetett volna rajta, most meg dupla kiadás. Jelenleg meg azért vagyok mérges mert szeretnék sajátot venni, de ő a füle botját nem mozdítja az ügy érdekében, persze mikor megkérdezem, hogy akar-e egyáltalán megsértődik és az én hibám minden is mert én mindenbe belekötök.

Csak annyira szeretném ha néha magától is csinálna bármit. Meg nem akarok egész életemben én irányítani.

6éve vagyunk együtt

24N

2023. febr. 4. 08:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem, a férfiak zöme nem ilyen. Legalábbis az én párom egyáltalán nem ilyen, és nem is tudnám elviselni, ha ilyen lenne. Nem az anyja vagyok, és nem is akarok úgy viselkedni.
2023. febr. 4. 10:07
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd. Nagyon anyáskodsz felette.
2023. febr. 4. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a párod sem ilyen, egyszerűen fiatalon jottetek össze, régóta vagytok együtt és belekenyelmesedett a kapcsolatba. Akkor lesz másmilyen, ha új párja lesz.
2023. febr. 4. 10:27
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem érdekled, nem szeret eléggé. Sajnos ez így van. Mindig is ilyen volt vagy csak elkényelmesedett 6 év alatt? Az én bátyám a legközömbösebb nemtörődöm flegmatikus ember volt világ életében, aztán barátnője lett és most teljesen megváltozott. Edzeni jár, egészségsebben eszik, jobban odafigyel a külsejére, csajt mindig viszi programokra, ajandékokat vesz neki, besegít a házimunkába, jogsit szerzett, most kocsira gyűjt. Előtte kb belesz.rt mindenbe, egy tányért nem fogott volna meg, hogy elmosson, csak ha már napok óta ott tornyosult a mosdókagylóban. A leghanyagabb férfi is szorgalmassá válik ha szerelmes, mert ott van benne a vágy, hogy szeretne megfelelni a párjának.

Sajnos az az igazság, hogy nagyon sok férfi csak beéri egy nővel, mert kapcsolatfüggők. Sőt, még el is veszik azt, akivel beérték, ha már ott az ideje és eleget rágta a fülét a nő vagy a rokonság. Ha találna jobbat lelépne és szorgalmassá válna. Addig meg jó vagy neki, érzelmi tamogatást nyújtasz, mindent megcsinálsz helyette, van szex, szóval miért szakítana? Addig nem szakítanak, amíg nem találnak jobbat. Közben azért nézegetik a kirakatot, lájkolgatják az idegen nőket instán, persze csak sunyin, nem mindig írnak azért rájuk, csak jelzést adnak nekik, hogy medugnák, hátha a nő észreveszi és kezdeményez, akkor kevésbé erzik bűnösnek magukat. :D Ha a párja számonkéri, akkor "jaaj, hát én mindent lájkolok ami az idővonalamon van, az csak egy pár pixel a képernyőn, nekem te vagy az egyetlen". Aztán mondod neki, hogy hagyja abba, de újra megteszi, mert sz.rik a te érzelmeidre és nem gondolja, hogy majd elveszít. Ha összevesztek, akkor megigér fűt fát, hogy mostantól megváltozik, de egy idő után ugyanúgy megint sz.rik bele mindenbe. Benned meg egyre jobban érlelődik az elégedetlenség, vársz akár hónapokat, hátha megjavul, ezalatt elveszíted az érzelmeidet, már nem vagy már képes férfiként tekinteni rá, hanem a gyerekedként, aki után mindig mindent el kell végezni, kitörölni a seggét, szexelni már nem akarsz vele, mert nem vonzódsz a gyerekedhez, és szép lassan eljutsz addig a pontig, hogy szakítani akarsz. A pali ezt először megint nem veszi komolyan, aztán mikor rájön, hogy végleg elveszített, akkor sír, könyörög, tétlenül néz, hogy ez mégis hogyan történt, semmi előjele nem volt.🤣 Hívogat, kitesz minden féle szerelmes idézeteket instára/facebookra.

Mindig ugyanaz a sztori. 😀 Ezért él az a sztereotípia, hogy a nők hamar túllendülnek a szakításon, mert fejben már hónapokkal előtte szakítottak, érzelmileg már teljesen kicsekkoltak. A férfi csak most tapasztalja meg a hiányod miatt érzett fajdalmat, míg te az egész kapcsolat alatt már hozzá szoktál a hiányához.

2023. febr. 4. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
14-es hihetetlenül jól összerakta. A barátod nem tesz meg mindent azért, hogy boldognak lásson téged. Lehet, hogy alapból kényelmes típus, de te is partner voltál abban, hogy idáig jussanak a dolgok. Próbálj meg kicsit visszább venni, meglátjuk mit történik.
2023. febr. 4. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen típusú ember, pluszban tudja, hogy úgyis te mindent elintézel.
2023. febr. 4. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

Na, az ilyen helyzetekre szoktam mondani, hogy nem szeretek dominálni, de ha a szükség megkívánja és a másik csak elszarni tudja, akkor megteszem, de abban nem lesz köszönet.

Palira vehető vagy, ugráltathat és tulajdonképpen ez neki rettenetesen kényelmes. Rég a sarkadra kellett volna állni és megmondani neki, hogy akkor most vagy úgy viselkedsz, mint egy férfi, elmész és elintézed az x dolgot vagy takarodsz a jó édes anyádba innen, mert egy kolonc vagy.

2023. febr. 4. 12:23
 18/18 anonim ***** válasza:
88%

Kényelmes a helyzetük, te mindent elintézel, és minden nap szétteszed neki. Kell ennél több nekik?

Én inkább azt tenném fel mint kérdést, hogy a nők hogy lehetnek ennyire gyengék, hogy ilyen pasikát, paskulit, pasi cicát tartanak párjuknak. Na meg szerelmüknek. Háááát, 10 év és vissza jöhetsz a gyk-ra mint elvált,/válófélben lévő, vagy teljesen kihasznált nő.

Az tény hogy ahogy halad előre a világ, egyre több a balf*sz pasi, az élhetetlen, a lusta, az egoista, de ezzel párhuzamosan a női nem sem sokat fejlődik.

Ha én nő lennék 5 perc alatt otthagynék egy ilyen pasikát, mert nekem lenne vér ciki hogy egy ilyennel vagyok. Szerelem? Ezt inkább hagyjuk, bemeséled magadnak a nagy semmit, azt hiszed hogy lelki biztonságban vagy, holott a pasikád csak kihasznál. Ha egy férfi érzésből szeret egy nőt, akkor pörög, akkor bizonyítani akar. Az ilyen agyonkényeztetett anyuci kedvencei meg maximum csak élősködnek, meg élvezik az ingyenszexet.

2023. febr. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!