Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis milyen hozzáállás?
Aki azt állítja hogy ő szeret engem, így áll hozzám, ő az anyjával lakik, én pedig egyedül.
Járogatunk egymással, és azt mondja hogy ő így úgy szeret.
De a hozzáállása meg ilyen, ő motor alkatrészeket szokott vásárolni, és én meg vettem egy falra szerelhető könyves polcot erre be szólt nekem, hogy lehet háború lesz és ne ilyenekre költsem a pénzemet hanem inkább konzervekre és tartós élelmiszerekre ruházzak be, ne pedig holmi könyves polcokra.
Ha én nem szolok bele, hogy ő motort épít, és arra költ havi ki tudja mennyi pénzt, akkor neki mit fáj, és szól bele nézz le engem ha én meg a szobámat othonossabbá, és saját magamnak kényelmessebbé akarom tenni hogy boldogabb lehessek benne?
És még a nagy szavak hogy ő így meg úgy szeret.
Alapjáraton... Mindenféle katonai felszerelést vásárolok. :))) Bennem is van némi paranoia - bár nem a szomszédék háborújától félek. Az ok magánéleti jellegű.
AZONBAN! Essszembe nem jutna, hogy belevigyem a mindenkori partneremet a hülyeségembe. Plusz párodnak rendkívül mif*sz köze van hozzá, hogy könyvespolcot vettél? Meg hogy mire költöd a pénzed? Vásároljon konzervet ő, ha ennyire be van fosva!
Én is gondolok a szélsőséges esetekre is, így érzem magam jól. De eszemben nem lenne másra ezt tukmálni, sem pedig beleszólni, ki mire költse a fizetését. Pedig mi közös kasszán is vagyunk, de sose mondanám a páromnak, hogy ne vegyen ezt vagy azt.
Külön élve pedig főleg erős túlzás ez nekem, és azt tanácsolom, ne költözz vele össze.
"háború lesz és ne ilyenekre költsem a pénzemet hanem inkább konzervekre és tartós élelmiszerekre ruházzak be"
Igaza van! Tessék löncshúst meg babkonzervet venni, nem mindenféle szirszarra elszórni a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!