Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hozzáállás ez mégis?
Annyira gyerekesnek érzem hogy ő azért nem csinál vlmit mert én sem.
Pl. ez milyen kifogás hogy ő azért nem figyel a súlyára mert én se gyúrok egy kicsit.
Ez két okból hibás hogy egészségügyi okból nem emelhetek súlyokat és hogy soha nem kondiztam csak volt egy időben olyan munka ahol kevés fizikai munka volt ( de most már nincs).
De nem vagyok elhízva vékony vagyok ő meg ..
Lehet, hogy neki meg pont az nem tetszik, hogy vékony vagy. Te nem teszel ellene, ő meg az ellen nem, hogy van rajta pár kiló plusz.
Olyan felfogás kérlek, mint a tiéd.
Nem csak emeléssel lehet egy kis valamit magadra szedni.
Akkor ússzál, attól férdiasodik az alkatod. Mindent meg lehet oldani, ha akarjuk.
Ő nem akarja - ez b*ssza a csorod.
De közben te sem akarod-ez meg az övét b*ssza.
Mivel egyoldalú dolgot vársz tőle.
Bár én még továbbra is azt mondom, ha valakinek az a legfontosabb kérdés a kapcsolatában, hogy a másik hogy nézHETNE ki, az régen halott ügy. Minek jöttetek akkor össze?
A kapcsolat alatt változott? Akkor meg vagy elfogadod, vagy nem.
Nincs előttem a kép, hogy egy vékony alkatú lány annyit fel tudjon szedni, hogy zavaró legyen.
Én hizekony vagyok, sosem voltam vékony, a párom így jött össze velem. Na volt, hogy került rám +10 kg, mert elhagytuk magunkat és össze vissza ettünk, így együtt szépen meghiztunk. De ő sem volt vékony eleve mikor osszejottunk.
Dolgoztunk utána rajta, eljartunk együtt edzeni.
Na mindegy, nem ez a lényeg. Hanem hogy eleve olyan alkatuval jövök össze, ami az esetem. Ha rakerul plusz néhány kiló, az számomra nem zavaró. És nem lenne szakító ok.
Ti meg itt ölitek egymást, kinek hogy kellene kineznie...
Mind a kettőtök gyerekes.
Ennnyi.
N
Akkor egyszerű! Menjetek együtt edzeni!
Rá is rá fér, rád is, mi a gond?
N28
De igen,hápogsz. Jöhetsz itt az egèszsègèvel, de neked igenis a konèzete a legnagyobb bajod.
Ès bocs, de egy fèrfinèl nem jó pont az, hogy vèkony. Az nem valami vonzó. Ès fogadni mernèk, hogy te sem teszel ezèrt semmit, csak ilyen az alkatod. Szóval teljesen jogos kifogás, ha annyira ez a mániás, akkor mutass pèldát. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!