Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen hozzáállás ez mégis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hozzáállás ez mégis?

Figyelt kérdés

Annyira gyerekesnek érzem hogy ő azért nem csinál vlmit mert én sem.

Pl. ez milyen kifogás hogy ő azért nem figyel a súlyára mert én se gyúrok egy kicsit.

Ez két okból hibás hogy egészségügyi okból nem emelhetek súlyokat és hogy soha nem kondiztam csak volt egy időben olyan munka ahol kevés fizikai munka volt ( de most már nincs).

De nem vagyok elhízva vékony vagyok ő meg ..

2020. szept. 30. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
O igenytelen ilyen teren errol nincs vita. De te sem teszel semmit az alakodert. Erre mondjak bolondosan hogy bagoly mondja verebnek hogy nagy feju. Kisse hiteltelen, mert te miert nem jarsz el sportolni heti 3-4x? Nem muszaj sulyt emelni, lehet futni, cardiozni, uszni. Szerintem ameddig te sem kovetes azt az eletmodot amit tole elvarsz, addig nem igazan sportszeru beleszolni maseba. Es az meg mindig az o egeszsege nem a tied, ha ez ennyire zavar, akkor nalad a valasztas lehetosege.
2020. szept. 30. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Dedó...
2020. szept. 30. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyílván gyerekes megnyilvánulás, de gondolom azèrt, mert már egy ideje mondogatod neki ezt, aztán rá akart világítani arra, hogy te se vagy különb.

Te a kisujjad nem mozdítottad meg azèrt, hogy ne hízz el, ilyen a genetikád. Így könnyű pofázni, hogy ezt meg azt kellene csinálni, mikor fogalmad sincs róla, hogy ez milyen áldozatokkal jár. Megjegyzem, a fèrfiaknál nem olyan nagy erèny az, hogy vèkony. Úgyhogy abban meg tök igaza van, hogy foglalkozhatnál te is kicsit magaddal. Nem csak súlyok emelgetèsèvel lehet izmot felszedni,elèg korlátolt a gondolkodásod, ha azt hiszed.

Elhiszem, hogy zavarja, hogy te traktálod a diètával meg mozgással, miközben te csak ülsz a babèrjaidon, ès semmit se foglalkozol magaddal. Tipikusan bort iszol, vizet prèdikálsz.

2020. szept. 30. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor főzzél neki diétás kajat.Szoktasd rá.Semmi szalonna kolbász stb.Több zöldség stb.Egyépként kocogni is lehet ha nem eröltetheted meg magad vagy sétáltok.Nem feltétlenül kell gyúrni meg súlyokat emelni.
2022. aug. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!