Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a hozzáállásról (féltékenység)?

Figyelt kérdés

Van egy egy haverom, aki szerintem elég magas szinten van mondhatni minden téren. Vagyonos, intelligens, jól bánik a nőkkel, tisztességes, helyes, sportos, megfelelő az értékrendje. Persze vannak hibái, de tipikusan a főnyeremény kategória lehet a nőknél. Ennek a haveromnak a barátnője valamelyik nap elment kettesben egy idegen férfival valahova, akikkel elvileg csak barátok. Én ezt nagyon furcsálltam, és rákérdeztem, hogy nem-e zavarja, ugyanis annak a férfinak nagyon tetszik a barátnője.

A haverom kb azt válaszolta, hogy olyan magasra tette a lécet, hogy nincs oka aggódni. Azt mondta, hogy a barátnője tudja, hogy 10-en várnak a helyére, és egyébként is sok sikert ahhoz, hogy jobbat találjon. Hozzátette, hogy szerinte a hűség nem arról szól, hogy eltiltja a lehetőségektől.

Mit gondolsz erről?

2022. okt. 17. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Azt, hogy elég nagyképű, mondhatni, öntelt és pofára fog esni. De lehet, hogy igaza lesz.
2022. okt. 17. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a baratodnak. En is ot akarom magamnak. N
2022. okt. 18. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Az en baratom is ilyesmi (de nem vagyonos sajnos:D), es igaza van!

Barhova elmehetek barkivel.

Egyebkent most idegen ferfi, vagy baratok??

2022. okt. 18. 08:54
 4/8 A kérdező kommentje:
A haverom számára idegen, a barátnőjének egy barátja
2022. okt. 18. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a srácnak. Bár még csak ez se kell hozzá. Elég az, ha jó a kapcsolatuk.

Én is "elengedem" a páromat bárhova, lehetnek ellenkező nemű barátai és egyáltalán nem aggógok annak ellenére, hogy nem vagyok minden szempontból mindenkinek főnyeremény. Ő is pont ugyanígy van vele. És annyira stabil a kapcsolatunk, hogy ilyen bizalmatlanság fel se merül.

2022. okt. 18. 11:48
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Van benne igazsag, de attol meg en nem tudnek ferfikent nezni olyanra aki ezt megengedi a baratnojenek
2022. okt. 24. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
#6 Nem veszed eszre, hogy pont az a gyengeseg, ha annyira be vagy sz-r-va, hogy el kell tiltanod a parodat dolgoktol?
2022. okt. 25. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg az a gyengeseg, hogy egy ferfi elnezi hogy a noje mutogatja magat meg fiubaratokkal eljarkal, csak mert ez a mai divat.

Az a ferfi a gyenge, akiben annyi tartas nincs, hogy raszoljon a nore ilyenekert.

Kiherelt benneteket a mai feminista trend sajnos, tisztelet a kivetelnek

2022. okt. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!