Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed erről a hozzáállásról (féltékenység)?
Van egy egy haverom, aki szerintem elég magas szinten van mondhatni minden téren. Vagyonos, intelligens, jól bánik a nőkkel, tisztességes, helyes, sportos, megfelelő az értékrendje. Persze vannak hibái, de tipikusan a főnyeremény kategória lehet a nőknél. Ennek a haveromnak a barátnője valamelyik nap elment kettesben egy idegen férfival valahova, akikkel elvileg csak barátok. Én ezt nagyon furcsálltam, és rákérdeztem, hogy nem-e zavarja, ugyanis annak a férfinak nagyon tetszik a barátnője.
A haverom kb azt válaszolta, hogy olyan magasra tette a lécet, hogy nincs oka aggódni. Azt mondta, hogy a barátnője tudja, hogy 10-en várnak a helyére, és egyébként is sok sikert ahhoz, hogy jobbat találjon. Hozzátette, hogy szerinte a hűség nem arról szól, hogy eltiltja a lehetőségektől.
Mit gondolsz erről?
Az en baratom is ilyesmi (de nem vagyonos sajnos:D), es igaza van!
Barhova elmehetek barkivel.
Egyebkent most idegen ferfi, vagy baratok??
Igaza van a srácnak. Bár még csak ez se kell hozzá. Elég az, ha jó a kapcsolatuk.
Én is "elengedem" a páromat bárhova, lehetnek ellenkező nemű barátai és egyáltalán nem aggógok annak ellenére, hogy nem vagyok minden szempontból mindenkinek főnyeremény. Ő is pont ugyanígy van vele. És annyira stabil a kapcsolatunk, hogy ilyen bizalmatlanság fel se merül.
Szerintem meg az a gyengeseg, hogy egy ferfi elnezi hogy a noje mutogatja magat meg fiubaratokkal eljarkal, csak mert ez a mai divat.
Az a ferfi a gyenge, akiben annyi tartas nincs, hogy raszoljon a nore ilyenekert.
Kiherelt benneteket a mai feminista trend sajnos, tisztelet a kivetelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!