Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények okkal féltékenység miatti gyűlöletről?
Figyelt kérdés
Tudom, ahol nincs bizalom szakítani kell, de én nem tudtam sajnos szakítani, hiaba próbáltam, vegul a hűtlen baratom kuncsorgásának es hazudozásának engedtem. Tudom nem okos dolog, de emberek vagyunk es nem mindig tud a logika minket irányítani.
Sajnos idővel felgyűlt bennem egy csomó düh iranta, es halálát kívántam már . Tehetetlen fájdalom a folyamatos hazugságai miatt, megalázó vlt a többi nő gúnytárgya lenni , es nem tudni, es mindig hallgatni h hulye vagyok, bolond es nem jól latom. Bizonytalan lenni. De függni tőle es a közelségétől...pokol
2023. febr. 2. 23:59
1/6 anonim válasza:
Ostobaság. Még ha hótszerelmes lennél, érteném, miért nem szakítasz. De ha gyűlölöd, és mégsem... akkor csaljon csak.
2/6 anonim válasza:
Én kiváncsi lennék arra hogy a féltékenység tényleg létezik hogy átfordul gyűlöletbe utálatba és undorral szakit az ember?
Ilyen van?
4/6 anonim válasza:
3,nem magát utálja, tényleg van ilyen.
5/6 anonim válasza:
Tipikus önsorsrontó vagy. Végtelenül akarat gyenge. Annyira nem fáj még, különben már rég kibsztad volna az életedből. Szenvedj csak, neked ez kell. Lehet megsértődni.
6/6 anonim válasza:
Bocs kérdező, de te szimplán csak akarat gyenge vagy. Jó esetben az agyad irányítja az erzelmeidet és nem fordítva, különben mindig mindenki úgy tenne, ahogyan érez, az meg osztozni szint. Szóval szépen használd a logikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!