Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én viszem túlzásba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én viszem túlzásba?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 éve vagyunk együtt, és a bizalom mindig nagy probléma volt a kapcsolatunkban az ő részéről, mivel ő sehogy sem bízott bennem ezért engedtem, hogy végig nézze a telefonom és mindenről beszámoltam neki mindig… Eltiltott az egész barátomtól szinte és iskolában is, akikkel jóban kezdtem lenni, tőlük is. Most az idei tanévben Ő lett jóba azokkal az emberekkel, akiket tőlem eltiltott, mert hogy én nem beszélhetek velük, mert ilyenek…olyanok, és én továbbra sem beszélhetek ezekkel az emberekkel de ő igen… Megkértem, hogy 1 személlyel ne beszélgessen egyáltalán, mert zavar engem, mert észre vettem pár dolgot… Ennek ellenére jobban beszél vele, egy buliban “véletlen” egybe találkoztak és a galériájában vannak videók erről a személyről, ahogy viccesen 3 szál cigit szív… Odáig fajult, hogy mikor közösen vagyunk valahol és megjelenik az a személy, aki irritál és elhagyom a helyszínt jelezve neki, akkor nem jön utánam, hanem inkább beszélget vele +1órát… ugy hogy tudja, hogy nekem rossz. Nem tudom megérteni ezt a helyzetet, ha beszélni próbálok vele, akkor én vagyok a sz@r mert mindig egy témát fújok, iskolában is mindennap beszélgetnek, most hiányoztam 2 hetet suliból és akkor is végig beszélgettek iskolában… erre az a válasza, hogy nem ő tehet róla, mert nem ő szól hozzá…

Megjegyzem: eltiltott vagy 20 embertől, mert én barátkozós típus vagyok én engedtem neki, és az a személy, akivel most beszél tőle tiltott legjobban és 2 hónapig rosszban voltunk miatta.

+nélkülem ment többször is bulizni, de én ha elmennék nélküle, akkor megmondta hogy neki rossz lenne és szakítana

+ha bármi hibáján kérem hogy változtasson az a válasza, hogy ha nem tetszik keressek mást…

+ő nem engedné hogy megnézzem a telefonját

2023. jan. 28. 13:00
 1/10 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
86%

Kb beleolvastam...

Figyu, ha valaki azt mondja, kecibuta vagy, hidd el neki.

Csak ennyit tudok mondani

2023. jan. 28. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő már régen nem szeret téged, csak birtokol.
2023. jan. 28. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ennek a másik oldalról feltett kérdése?
2023. jan. 28. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, keress mást, ez egy pocsék kapcsolat, nem is értem miért kell ez neked
2023. jan. 28. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már akkor dobtam volna,amikor átnézte a telefont.

Saját magával van baj,nem veled,csak ezt rajtad tölti ki.

Soha nem lesz normális kapcsolatotok.

Nem hogy 5 évet,egy heten nem viselnék el így mellette!

2023. jan. 28. 13:18
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Menj el nélküle bulizni, és probléma megoldva.
2023. jan. 28. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"kérem hogy változtasson az a válasza, hogy ha nem tetszik keressek mást"

"ha elmennék nélküle, akkor megmondta hogy neki rossz lenne és szakítana"

Nem szeret téged és tárgyként kezel.

Ő elhagyna szó nélkül, te meg arra vársz? Nem fog miattad megváltozni soha, szakíts vele!

2023. jan. 28. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Általános első osztálya óta jártok? Vagy hogy sikerült eljutni 5 év alatt 12 éves szintre agyilag? Ez milyen iskola, kisegítő fogyatékosoknak?
2023. jan. 28. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jéééézusooom...mindketten ostobák vagytok. Te egy mondjuk egyértelműen hülyébb vagy a barátodnál.
2023. jan. 28. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Minek vagy együtt egy ilyen emberrel?? Írod, írod, írod, írod, hogy hogy kontrollál és fel se tűnik neked, hogy mit kellene tenned!!! Fogalmad sincs, hogy milyen egy egészséges, szerető kapcsolat! Kezdj el ezen gondolkodni, és ilyet keresni! Hagyd ott őt azonnal!
2023. jan. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!