Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én viszem túlzásba?
Barátommal 5 éve vagyunk együtt, és a bizalom mindig nagy probléma volt a kapcsolatunkban az ő részéről, mivel ő sehogy sem bízott bennem ezért engedtem, hogy végig nézze a telefonom és mindenről beszámoltam neki mindig… Eltiltott az egész barátomtól szinte és iskolában is, akikkel jóban kezdtem lenni, tőlük is. Most az idei tanévben Ő lett jóba azokkal az emberekkel, akiket tőlem eltiltott, mert hogy én nem beszélhetek velük, mert ilyenek…olyanok, és én továbbra sem beszélhetek ezekkel az emberekkel de ő igen… Megkértem, hogy 1 személlyel ne beszélgessen egyáltalán, mert zavar engem, mert észre vettem pár dolgot… Ennek ellenére jobban beszél vele, egy buliban “véletlen” egybe találkoztak és a galériájában vannak videók erről a személyről, ahogy viccesen 3 szál cigit szív… Odáig fajult, hogy mikor közösen vagyunk valahol és megjelenik az a személy, aki irritál és elhagyom a helyszínt jelezve neki, akkor nem jön utánam, hanem inkább beszélget vele +1órát… ugy hogy tudja, hogy nekem rossz. Nem tudom megérteni ezt a helyzetet, ha beszélni próbálok vele, akkor én vagyok a sz@r mert mindig egy témát fújok, iskolában is mindennap beszélgetnek, most hiányoztam 2 hetet suliból és akkor is végig beszélgettek iskolában… erre az a válasza, hogy nem ő tehet róla, mert nem ő szól hozzá…
Megjegyzem: eltiltott vagy 20 embertől, mert én barátkozós típus vagyok én engedtem neki, és az a személy, akivel most beszél tőle tiltott legjobban és 2 hónapig rosszban voltunk miatta.
+nélkülem ment többször is bulizni, de én ha elmennék nélküle, akkor megmondta hogy neki rossz lenne és szakítana
+ha bármi hibáján kérem hogy változtasson az a válasza, hogy ha nem tetszik keressek mást…
+ő nem engedné hogy megnézzem a telefonját
Kb beleolvastam...
Figyu, ha valaki azt mondja, kecibuta vagy, hidd el neki.
Csak ennyit tudok mondani
Én már akkor dobtam volna,amikor átnézte a telefont.
Saját magával van baj,nem veled,csak ezt rajtad tölti ki.
Soha nem lesz normális kapcsolatotok.
Nem hogy 5 évet,egy heten nem viselnék el így mellette!
"kérem hogy változtasson az a válasza, hogy ha nem tetszik keressek mást"
"ha elmennék nélküle, akkor megmondta hogy neki rossz lenne és szakítana"
Nem szeret téged és tárgyként kezel.
Ő elhagyna szó nélkül, te meg arra vársz? Nem fog miattad megváltozni soha, szakíts vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!