Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom, hogy akarhat még valamit a nőtől?
Alig voltak együtt egy hónapig, tehát nem is nevezném az exének a nőt. A lényeg, hogy amikor nem látta a párom, hogy ott vagyok, akkor amint megpillantotta a nőt rögtön egy “óóóó, sziaaa” (olyan woow, jó látni hangsúllyal) , hatalmas mosolyok és integetések közepette üdvözölte, még össze is nevettek, mondta hogy “legyen szép napod” és jól végigmérte, még utána is fordult.
Amikor viszont én ott vagyok vele, akkor olyan szinten flegma a nővel, hogy épp elmormol egy helót és rá sem néz. Pedig ha mellettem is közvetlen lenne vele, az nem zavarna, engem az aggaszt kicsit, hogy ennyire máshogy viselkedik.
Az en barátom is mashogy viselkedik a nőkkel elottem meg mögöttem.
Hátam mögött megy a fűzés flört elottem meg játsza magát.
Az neki nem számit szerintem hogy ex e vagy idegen.
Van aki körülötte "lebzsel" elég annyi is a pasiknak gyakorta hogy nő. Az lehet ex is, kollega is, szomszéd is, bárki ez nekik 8.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!