Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban ha valaki tartós kapcsolatot akar, akkor muszáj hazudoznia a nő külsejéről?
Volt egy barátnőm 5 éve. Legjobb indulattal is csak átlagos külsejű, de én is, és én így szerettem, ahogy van. Még viccelődtünk is sokszor, hogy mi ilyen kis bénák vagyunk. Volt, hogy felpróbált mindenféle mini, szexi szerkót a plázában és ő maga könnyesre röhögte magát, hogy mennyire nem illik hozzá, és én is csináltam hasonlót izompólókkal, bőrkabátokkal, stb. Szóval tudtuk, hol helyezkedünk el a ranglétrán, és nem foglalkoztunk vele, jók voltunk egymásnak.
Aztán valami kattant a fejében 29 évesen. Hirtelen elkezdett sminkelni, edzeni és elkezdte felvenni halál komolyan azokat a ruhákat, amiken röhögtünk. És elkezdte igényelni, hogy úgy kezeljem, mintha egy topmodell lenne. Ezek mellett elkezdett követelőzni, hogy én is álljak neki edzeni, cseréljem le a ruhatáramat. Szóval nem voltam már jó neki.
Aztán elhagyott másért, egy olyan pasiért, akinek csak szexre kellett.
Én még ezt is elnéztem volna neki, de nem hajlandó hozzám visszajönni, már szinte letagadná, hogy velem volt. Mindezt azért, mert nem kezelem úgy, mint egy hercegnőt, hanem beismerem, hogy milyen a szintje, de teljes szívemből szerettem úgy is.
Közben olyan undorítóan viselkedett velem, hogy elborult az agyam. Pl. találkoztunk a buszmegállóban, és miközben beszéltem hozzá, nekiállt mobilozni, aztán hümmögött vigyorogva, hogy mit is mondtam. Utána nem bírtam ki, írtam neki egy hosszú üzenetet, amiben leírtam az összes testi és személyiségbeli hibáját és leírtam, hogy én vagyok a legjobb pasi akit kaphat szexnél többre, mert az igazán jó pasik nem is mernének még megjelenni vele sehol, mert nekik égő egy ilyen nő.
Tudom, hogy magamat járattam le ezzel, de egyszerűen elborulok, mert tudom, hogy milyen a genetikája, hogy néz ki smink nélkül, és én ezek ellenére szerettem, ő pedig hirtelen megbolondult és követeli, hogy izmos, helyes arcú pasik udvarolják körbe és ő inkább egyedül lesz minthogy a szintjén lévővel összeálljon.
Szerinted azért szakítottatok, mert nem hazudtál?
Szerintem meg egyelőre ne ismerkedj. Kezdetnek az is megteszi, ha az exed békénhagyod. Érhet még meglepetés, hogy milyen pasival jön össze.
"amiben leírtam az összes testi és személyiségbeli hibáját és leírtam, hogy én vagyok a legjobb pasi akit kaphat szexnél többre"
Tőled csak jobbat kaphat. Ekkora egy tahó állatot.
Figyelj kérdező az exed nem bolondult meg csak annyi történt, hogy önbizalmat szerzett és ezért váltott ruhatárat, ezért mondta, hogy te is tedd meg és mivel nem értettétek meg egymást és elmúlt a láv így tovább állt.
Fiatal és élvezi az életet kötöttségek nélkül.
Míg te úgy érzed, hogy nem akad jobb nő, ő úgy érzi övé a világ és lehet pórul jár, de nem biztos.
El kell fogadni, hogy ő neki így jó és tudod mit jól tette, hogy változtatott, mert nem lehet olyan pasival maradni, aki kész tényként kezeli nemcsak a maga kinézetét de még az exét is.
" amiben leírtam az összes testi és személyiségbeli hibáját és leírtam, hogy én vagyok a legjobb pasi akit kaphat szexnél többre, "
Hát, ha ez a pasi választék, akkor én is inkább egyedül lennék.
Kivccsit túl sokat képzelsz magadról.
Még szerencse, hogy vannak normális pasik. Ha kicsi esze van, soha a büdös életbe nem megy hozzád vissza.
Tudod, a szépség relatív. Az a szegény lány, akiben te egy kapálózó békát látsz, simán lehet, hogy más férfinak sokkal jobban fog tetszeni. Kapaszkodj meg, a szerelem megszépít mindenkit. Te kurvára szerelmes lehettél, ha kiröhögted, amikor csinos ruhákat próbált fel. Remélem, talál egy pasit, akinek tényleg ő lesz a hercegnője.
Te viszont semmilyen nőt nem érdemelsz, legfeljebb egy tükröt, mert nem látod magad tisztán.
Ülj le 1es!
Köpjél fel és állj alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!