Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem igazán tudok dönteni?
Kérdezz rá hogy mi a terve ha hozzád költözik.
Kérdezz rá milyen munkához lenne kedve, mert esetleg körül néznél a környékben milyen lehetöségek lennének neki.
Egyértelmű hogy ne tartsd őt el. Ha már így indul egy kapcsolat az régen rossz, főleg ha azért nem dolgozik valaki mert nem is akar.
Csak abba menj bele, amiben 100% vagy. Nagy dolog, ha valaki hozzád költözik és ott él. Nagyon lehúzó tud lenni, egész nap rá fog érni mindenre, ha valami nem tetszik sok energiája lesz rajtad keresni a hibát.
Ha nem tudsz dönteni, akkor várj, amíg tudsz majd, amíg teljesen igent mondasz. Én belementem sok dologba, amibe nem voltam biztos, és rosszat éreztem vele, megbántam mindet.
Most ez mellékes, de az hogy nem akar dolgozni, azt nem tudom hogy gondolja..
Én barátnőmmel megbeszéltem, hogy így akarom, de ezer örömmel dolgozna nekem, vagy valami kreatív munkát amiben segítek neki kiemelkedni (grafikus, fotógráfus, stb.) és takarít, főz, mos, ellát engemet mindennel.
Tehát mi ad? Mit csinál? Mert az, hogy ott van rajtad, te hatalmas árat fizetsz, azt valahogy kompenzálnia kell, és nem szex-el.
" A dologhoz hozzátartozik az, hogy az exétől ő kap pénzt,"
Ez is elég fura nekem, hogy az exével kapcsolatban van még ilyen szinten. Te erről mit gondolsz? Mi bővebben a sztori közöttük?
Szóval nagyon jól gondold meg, mert egy jó nő az életedet egy paradicsommá teheti, mennyországgá, de egy rossz pedig a pokollá.
"lassan fél éve ismerem"
Miért sürgős az összeköltözés?
Jókat mond a 4-es.
Most szerelmes vagy, és nem vagy hajlandó tudomásul venni a tényeket.
Nagyon jól látod, hogy nem fog dolgozni. Odacuccol, és csak látszólag keres majd munkát. Az a kérdés, hogy utána mi lesz? Eltartod? Kiteszed az utcára? Vissza tud költözni?
Mi van, ha kiderül, hogy együtt se tudtok élni? Még alig ismered, online viták vannak, pár személyes találkozás meg akkor se lesz több, ha két hét telik el a kettő között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!