Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pénz kérdés egy kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz kérdés egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Barátommal több mint 3 éve vagyunk együtt,én 24 ő 33 éves.

A problémám az lenne,hogy barátom most fog végezni a sulijával és ha elhelyezkedik valahol, az én kerestem négyszeresét fogja megkeresni.

Én ettől félek bevallom,hogyan fog majd ez gondot okozni közöttünk.

Ne tartsatok pénzesnek vagy ilyesmi, de tényleg sokat áldoztunk fel azért hogy ő most azt tanulja amit szeret( közös albérlet, kevesebb időnk van egymásra) és nekem nem lenne jó olyan kapcsolatban lenni ahol nekem maradna hó végére 20 ezer forintom neki meg vagy 200e . Ő venne magának mindent én meg nézném miközben én csinálom az összes házi munkát is. Laktunk már együtt, akkor is én csináltam, mert ő egyszerűen lusta,vagy ha csinál is valamit azt nem kellően teszi . Akkor a pénzügyek úgy voltak én oda adtam a lakbér felét neki, a boltba én fizettem általában ,ő is fizetett de én mindig többet, a végén már tankolni is én fizettem( nekem nincs jogsi gyalog mentem mindenhová)

Mondogatja ,hogy ha majd lesz állása nekem is meglesz az autó, jogosítvány.. ez mind szép és jó, de én nem hinném hogy így lenne.

A mostani külön élős időben is, ő kap a szüleitől 130ezer forintot havonta ,mivel nem dolgozik, neki nem kell semmire se fizetni otthon, ez úgymond költő pénz a tankolását kell csak. Sajnos a pénze egészet cigire költi ( nem a simára ha értitek) én meg amit keresek meg kell osztanom a családommal mivel albérletben lakunk így kevés marad nekem a végére.

Ha megyünk valahová én mindig oda adom a részem, a múltkor be raktam egy 300ftos csokit, mondom tessék itt a csokim ára. Elvette. Friss eset, kellett kenyér a boltból, ő rakja be a cukrokat magának, bele néz a tárcájába látom, hiszen előttem csinálja, pár 10ezres,kérdezi neked kell valami más? Mondom nem,nekem csak kenyérre van pénzem . Megsimogatja a hátam, jó akkor menjünk a kasszához. Mivel egybe lett fizetve, kiveszem utána a kenyér árát. Elvette.

Hozzá kell tennem, ha én fizetek és ő is vesz valamit ,sosem adja ide a pénzt .

Szóval ezt csak azért írtam le ,hogy értsétek mitől félek. Én nem akarok így együtt élni. Lehet nem tudatosan csinálja ezt a fösvénységet ,de nem tudom hogyan álljak elé ezt megbeszélni,hogy ne úgy jöjjön ki nekem csak a pénze kell,de ne is legyen az hogy én csóró leszek meg házi csicska azért kicsit többe nézem magam. Ezenkívül jó a kapcsolatunk.

Bocsánat ha hosszú lett meg katyvaszos.

2023. febr. 2. 09:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
96%

Igaza van a hatosnak es a hetesnek. Te is felelos vagy annyiban, hogy raerositettel a viselkedesere azzal, hogy visazaadtad a penzt. Most ezz nem aldozathibaztatni akarok, csak legyen ez tanulopenz. Tudod mikor adnam neki oda a csoki arat :D Ha te is fizetted anno az o benzinet meg a bevasarlasaitok nagy reszet, akkor ez fordítva is mukodjon, a te javadra.

Normalis esetben orulnod kellene annak, hogy a parod jobban fog keresni es tobb penzetek lesz, nem szorongani attol, hogy o majd mindent megvesz maganak, neked meg kenyerre is alig lesz penzed. Az meg hogy vegignezte, hogy te csak egy kenyeret tudsz venni magadnak es nem vett neked is nasit, de azert megsimogatta a hatad.. Orulet. A parom inkább vesz nekem mint maganak, akkor is, ha nem kerem, ugy kell raszolnom, hogy maganak is vegyen valamit, vagy ha nem, akkor igenis egye meg a csokim felet. De ez minden kapcsolatomban igy volt, es en is inkabb vennek a szerelmemnek mint magamnak. Sot, meg a barataimmal is ha boltban vagyunk de csak az egyikunknek van pénze akkor veszunk a masikunknak is sport szeletet, nem csak magunknak.

De egyébként mar ott kuka a faszi, hogy 30 felett havi 130 ezret kolt fure.

2023. febr. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!