Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom extra beképzelt! Hogyan lehet letörni a "szarvát"? Csak szakítással?
flörtöl másokkal, engem lenéz
akkor nevet, ha találkozunk ismerőssel
velem láthatóan mintha nem is érezné jól magát (szexet kivéve)
már szakítottam, akkor meg kiborult, hogy nagyon szeret, ne hagyjam el, próbáljuk meg.
nos, ez a nagy hű-hó eddig tartott nála.
ötlet, mit tehet egy gyenge lány ilyen esetben?
azért "gyenge" mert én nem tartozom a nagyszájú, kemény csajok közé.
nos?
Nem szereted -> ott kell hagyni.
Szereted -> tovább bomlik:
----el tudod viselni -> maradj vele
----nem tudod elviselni -> ott kell hagyni, mert megváltozni nem fog senki
első véleményét osztom én is...
25/f
ha én egy ilyen gyenge lány lennék, akkor szépen csendben küldeném vissza az anyjába
de én nem vagyok gyenge...meg lány sem
próbáld meg megpuhítani.. minden bunkó legmélyén ott lapít egy kisfiú.. ha azt előtudod hozni, nagyon nagyon jó vagy:)
ha nem akkor jössz ide kérdéseket feltenni:(
a helyes megoldás az lenne ha a szarvát meghagynád de előhoznád a kisfiút:)
hogy hogyan? háhh.. az a te bajod!:D
22/f
szakítással nem mész semmire.. mért jó neked ha letöröd a szarvát aztán elveszted? fölöslegesen törted akkor le..:)
ha én lennék a helyedben talán össze se jöttem ovlna egy ilyen keménygyerekkel. így pedig hogy már vele vagy, én otthagynám és keresnék személyiségben hozzám illőbbet.
én kicsit nagyszájúbb, vagány lány vagyok, és mégis a szerényebb, csendesebb fiúkat kedvelem, bennük tud bármi is igazán megfogni, ők sokkal szerethetőbbek (szerintem)
20L
[..]én kicsit nagyszájúbb, vagány lány vagyok, és mégis a szerényebb, csendesebb fiúkat kedvelem, bennük tud bármi is igazán megfogni, ők sokkal szerethetőbbek (szerintem) [..]
MMMmmmm domina szagot érzek:DD /no1
utálom magam a gyengeségemért
szeretem, nem tudok szakítani
gyenge vagyok, nem tudom előhozni a kisfiút
ebből eredmény: addig tart magának és szórakozik velem, míg jobbat nem talál
én meg tehetetlenül nézem
mekkora gáz vagyok!
Kedves kérdező!
Nagyon igazad van. Gyenge vagy, de ne belőle hozd ki a kisfiút inkább magadból az erős, kívánatos nőt. Ne hagy, hogy lábtörlőnek használjon. Legyen nőiességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!