Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex miatt sok vita?
A probléma nálunk,mint annyi párnál,az eltérő szexuális igények...
33 éves férfi vagyok,parom 34.
14 hónapja vagyunk együtt,az első 3-4 hónapba tökéletes volt a szex, neki előttem 1 parja volt,akivel nem volt jó a szex.
3 hónap után elkezdett csökkenni a mennyiség, most beallt arra hogy amikor nem menstrual akkor heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.
2-3 naponta ilyenkor is van orál,vagy kézi levezetés.
Nem akarom elhagyni,szeretem,o is engen es vitank csak ebből van.
Nem tudom mitévő legyek .
Szivesen fogadnék hasonló helyzetben lévőktől tippeket, javaslatokat.
Köszönöm
#27 akinek nem inge, ne vegye magára.
Speciel amúgy egy szót sem írtam pörkölt szaftos proli férfiakról. Csak azt mondom, hogy az átlag nem valószínű, hogy 100%ban tudatos lenne abban, hogy átlagban a férfi és női szexualitás különbözik. Általánosságban (tisztelet a kivételnek) más ingerekre izgulnak fel. Ez egy átlag, elfogadott tény. Nyilván vannak kivétlek. Na most aki férfiként ennek nincs tudatában, az magából fog kiindulni.
Nem sértésnek vagy lehúzásnak szántam: a férfiak szexuálisan úgy vannak kalibrálva, hogy első sorban vizuális ingerekre, gyorsan felizgulnak. A nők első sorban érzelmi, fizikai ingerekre izgulnak fel, lassan és fokozatosan. Na most ha naivan a két fél úgy igyekszik a mésik kedvére tenni, ahogy neki jól esne, akkor senki sem fogja azt kapni, amire igazán vágyik. Kompromisszum kell, megbeszélés, egymás nagy fokú figyelése. Na most, vajon fog-e ez menni a nagy átlagnak, amikor egy könyvet nincs türelmünk elolvasni? Persze hogy nem!
Nem akarok hibáztatni senkit, csak azt mondom, hogy idővel ellaposodik a szex és a ha a felek nem értik egymást kölcsönösen és fektetnek bele külön energiát, hogy mindenkinek jó legyen, akkor nem lesz az. Ennyi.
Majd kapom én is a lepontozást, de rettentően unom már hogy mindenhonnan az jön vissza, hogy a pasi a töketlen, lusta, igénytelen emiatt ha kevés a szex, a nőnek eszébe se jusson önismeretet tartani, hanem a férfi szégyelje inkább magát.
Hát persze…
Elmondom akkor én is, hogy:
- igyekszem a leghamarabb hazaérni a munkából, üzleti utakat a legkisebb minimumra (évente max 5-6 nap, kontinensen belüli 1-2 napos utak) csökkenteni
- egyedüli családfenntartó szerepet viszem, stresszes multis osztályvezetői pozíció, de anyagi problémánk nincs, terveink, ambícióink bőven vannak
- max 2-3 havonta 1x megyek el haverokkal beülni valahova
- egy percet nem tespedek otthon a kanapén, hanem a gyerekekkel (2 kicsi) játszom, nagyobbikkal intézem az esti rutint (vacsi, fürdés, fogmosás, meseolvasás, altatás) majd utána elpakolok a konyhában, étkezőben és megfőzöm a másnapi kaját…
- nagyon figyelek az egészéges életmódra (a kaját is ezért készítem 90%-ban èn), de edzeni is csak hajnalban járok, ami nem vesz el időt a családtól
És akkor most jön amiért ha eddig nem, de majd most jönnek a mínusz pontok…
Jól nézek ki (mind “jóképűség”, mind fizikai megjelenésben, nagyon messze az aputest szindrómától…) ambiciozus, kiemelkedő jövedelemmel (amit nem apu anyu cégében, hanem 0-ról felépített versenyszférás karrierrel értem el) rendelkező, a családjának nem csak pénzt, de minőségi időt is adó ember vagyok, aki a passzív agressziót is minden formában kerüli.
Megfektethetném a teljes irodát (a lányokat 2x…:)), de a feleségem az utóbbi 1-2 éven tudjátok hányszor kezdeményezett szexet? Nulla. Egyszer sem. Ha szerencsés időszak van, akkor heti 1 összejön, de MINDIG nekem kell kezdeményezni. Ha rajta múlna soha nem szexelnénk.
Végtelen hosszú előjátékkal, odafigyelve arra, hogy megfelelő pózban, technikával előttem legyen orgazmusa (10-ből 9x van is neki, nem színleli - csikló + hüvely kombinált ingerekből, tehát az sincs, hogy rossz a szex). Sokat beszélünk is róla, egyszerűen nem kívánja és szerinte ez normális 11 hónapos és 3 éves gyerekkel otthon, mert a hasonló párok a baráti körben még annyit se szexelnek, mint mi. Hát engem ez marhára nem vígasztal…
És akkor jöhet a savazás…
38%. már is le pontozott a feminista közösség. :D
nem kezdeményez, egy se fog, a szájuk nagy. unja anyu a képed, akkor is, ha kiteszed a lelked, majd ha a 3. ilyen nődet fogyasztod rájössz, h sz..ni kell bele, otthagyni a bü..ös francba és nézni mást, nem lehet szexuális nyomorban élni.
vagy, az irodában csapd be a cerkát egy megbízhatóbb nőnek, egy darabig szerető, aztán úgy is lecsap rád. Aztán kezdődik minden elölről.
"Mindig a nőkőn múlik egy kapcsolat vagy a család minősége, a szexuális élet ugyanúgy. "
ezt fejtsd ki légyszíves.
Ha egy nő egoista, karrierista, asszex, nem érdekli a férje, csak megjátszotta a "nőt", ha nem volt jó mintája a párkapcsolatokról, ha csak magával törődik akkor lehet mellette bármilyen szuper férfi is!
Szex. Ha a nő gyenge, akkor azt a szexuális életet megette a fene. A női lágyság, szexi viselkedés, odaadás ezek női sajátosságok. Sajnos ezek már egyre jobban kivesznek a nőkből.
A család minősége, vagyis az értéke meg pontosan olyan, mint az abban élő feleségé. Sosem a férfi értékeit követik, nem a férfi hozta szabályok érvényesülnek. A nő vigyázta mindig is az otthon melegét. Pl. ilyen a házirend. Van otthon ebéd vagy nincs. Van vacsoraidő vagy nincs. Van otthon mosva vagy nincs. Látogatjátok a szülőket vagy nem. Van otthon normális szexuális élet vagy nincs. Költekeztek vagy megtakarítotok? Na, ezek mind úgy működnek, amilyen maga a nő. Persze kifelé lehet sírni! Nem jó a szex? Na és miért? Talán mert te magad sem szereted. Igazából azt a férfit sem szereted aki melletted van. Ismerek olyanokat is, ahol főz a feleség, kedves, van szex is. Ott olyan a nő is.
Miért lépnek félre a férfiak? Mert olyan nő van mellettük. El kellene engedni már végre hogy a nők a makulátlanok, a jók, a tökéletesek. Egy frászt! Az hogy sok nő nem látja magát kívülről, az a legfőbb bajok forrása.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy mindenhol megy az egymásra mutogatás és senki nem akarja a kisujját sem mozdítani.
Aztán csodálkozik, hogy miért nem megy előre az az ügy, amiért senki nem tesz semmit.
megint lepontoztak, elképesztő...
"Az hogy sok nő nem látja magát kívülről, az a legfőbb bajok forrása."
ez igaz, de mi lenne ha valaki elmondaná nekik, milyenek is?
"Nem jó a szex? Na és miért? Talán mert te magad sem szereted. Igazából azt a férfit sem szereted aki melletted van."
ez megint egy erős gondolat. a nők szerint a férfi dolga, hogy leteperje őket, férfias legyen, kimutassa azt, hogy kívánja őket. nem a nőn múlik a szex, ha kell, odatartja.. de az elég?
"Van otthon normális szexuális élet vagy nincs."
ez miért a nőkőn múlik? csak nem azt sugallod, hogy a szex, az egyfajta valuta?
38. Vér megalázó egy férfinak ha ő szeretné a szexet, leteperné a párját, az meg rendre elutasítja. Csak akkor van szex ha a nő akarja.
A nőknek felesleges elmondani milyenek is valójában, csak és kizárólag besértődni tudnak. Lásd gyk. Ti mondjátok hogy simán elvagytok szex nélkül is, a baj az hogy akár egy házasságban is. Ti csináltok megkeseredett férfit a saját férjetekből, majd azután azzal indokoljátok az egészet, hogy lám milyen búvalbszott, kinek lenne kedve egy ilyennel szexelni.
A nők ugy olyanok mint a kislányok: rosszindulatúak, piszkálódók, szemétkedők, pletykázók, önteltek. Sajnos pont emiatt tudjátok kinyír i érzelmileg és lelkileg a férfiakat. Aztán jöhet a szexmegvonás. Attól hogy van férje egy nőnek nem jelenti azt hogy vonzódik is hozzá. Ha vonzódna, nem utasítaná el az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!