Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex miatt sok vita?
A probléma nálunk,mint annyi párnál,az eltérő szexuális igények...
33 éves férfi vagyok,parom 34.
14 hónapja vagyunk együtt,az első 3-4 hónapba tökéletes volt a szex, neki előttem 1 parja volt,akivel nem volt jó a szex.
3 hónap után elkezdett csökkenni a mennyiség, most beallt arra hogy amikor nem menstrual akkor heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.
2-3 naponta ilyenkor is van orál,vagy kézi levezetés.
Nem akarom elhagyni,szeretem,o is engen es vitank csak ebből van.
Nem tudom mitévő legyek .
Szivesen fogadnék hasonló helyzetben lévőktől tippeket, javaslatokat.
Köszönöm
" heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.
2-3 naponta ilyenkor is van orál,vagy kézi levezetés.
Nem akarom elhagyni,szeretem,o is engen es vitank csak ebből van."
Ne haragudj meg, de nagyon önző vagy, neki cisztái vannak, amiből nagyon súlyos gondjai is lehetnek, azt írtad szereted és nem az egészségét helyezed első helyre hanem a szexet igényed szerint? Azt sem értem miért. Heti 4x5x untig elég, menstruáció idején hiába két hét ő lehet ajuldozik a fájdalomtól, bár még ha nem is, akkor sem mókás 2 hétig menstruálni, sőt még ki is elégít!!!
Mi a probléma de komolyan? Helyében kidobnálak, azt kurogass mindennap reggeltől estig míg le nem szakad a pöcsöd.
Ha te ilyen seggfej vagy, hogy minden a szex, leszarod, hogy beteg, akkor hagyd békét neki, éld ki magad, meglatod visszasírod.
13-as. 27 évesen a 92 kilóddal te csak álmodozol a szexről. Oké, értem, van egy agyhalál fórum ahol sikeresnek érzed magad, meg bele mersz állni bárkibe, ha már az életben egy nulla vagy. Ne, nem kell bizonygatnod hogy te egy főnyeremény vagy. Hééé, a gyk nem a sértegetésekről és a személyeskedésről szól? Mert itt még elvétve sem találni egy érdekes kérdést, érdemleges választ meg pláne!
Jól van, sok sikert ebben a párhuzamos valóságban, reménykedj hogy hamarosan lesz avatárod az online életben, és azzal majd tudsz érvényesülni.
"akkor heti 2-3-4"
sztem fogd be a pfdt. :D ez remek mennyiség ahhoz képest, ami lehet, lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!