Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés szex miatt sok vita?

Figyelt kérdés

A probléma nálunk,mint annyi párnál,az eltérő szexuális igények...

33 éves férfi vagyok,parom 34.

14 hónapja vagyunk együtt,az első 3-4 hónapba tökéletes volt a szex, neki előttem 1 parja volt,akivel nem volt jó a szex.

3 hónap után elkezdett csökkenni a mennyiség, most beallt arra hogy amikor nem menstrual akkor heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.

2-3 naponta ilyenkor is van orál,vagy kézi levezetés.

Nem akarom elhagyni,szeretem,o is engen es vitank csak ebből van.

Nem tudom mitévő legyek .

Szivesen fogadnék hasonló helyzetben lévőktől tippeket, javaslatokat.

Köszönöm

2023. jan. 31. 16:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%
Ocsem, cisztai vannal, nogyogyaszati problemaja van es igy is kielegit teged, amikor verzik, amikor meg nem, akkor kifejezettem sokat szexeltek. Es meg mersz vele veszekedni a szex miatt?
2023. febr. 3. 12:49
 22/39 Mathus ***** válasza:
73%
Minden MÁSNAP van szex nálatok, ha esik, ha fúj, és a harmincas éveitek közepén jártok. Egy évben 180+ alkalommal elégít ki, az ksok. Ilyen a kalendáriumban nincs, főleg hogy valszeg még szarul is van, a gyógyszerektől meg a betegségtől. Neked ez kevés? Remélem ő főz, takarít mellette. Mint egy robot.
2023. febr. 3. 16:25
 23/39 anonim ***** válasza:
30%
A pofám leszakad! Nálunk évente van 7-8 alkalom. ÉVENTE! Te meg sírsz mert 2-3 naponta van szex? Elmész te a piiiicsááááábaaaa!
2023. febr. 3. 22:18
 24/39 anonim ***** válasza:
59%

Szóval a pasik megtárgyalják, miért kevés a szex.

Én nőként elárulok egy titkot. A kapcsolat elején még izgalmas, meg veszik a párok a fáradtságot, hogy elcsábítsák egymást, megerőltetik magukat a másik figyelméért. Később egy pasi kb. felülről becsülve 5 perc alatt felizgul és bevágja aztán várja hogy a párja ezt minden 5. percben kívánja. A nők nagyon nem így működnek. Ha nincs türelmed legalább 20-30 perc rendes előjátékra, akkor bizony nem izgulunk fel. Ha nem izgulunk fel, nem tágul ki a hüvely, azaz az aktus legalább kellemetlen, rosszabb esetben fájdalmas lesz. Az elején próbálod a másik tudtára adni, hogy én 5 perc alatt nem izgulok fel, kényeztess, hogy utána mind2en élvezzük. Ezt a parttalan próbálkozást egy idő után megunjuk és feladjuk. Akkor ha a másik nem képes elég türelmet tanúsítani, h 2 oldalú legyen az élvezet, inkább lemondasz róla. Így csak egy gumibaba vagy, aki tulajdonképpen elviseli, h kielégítsd magad vele és tűri a fájdalmat, meg azt, hogy le van szarva. Ki akarna így szexelni?

Pláne, hogy itt ahogy látom a többiek ezt olyasminek tekintik, mint a kamaszok a zsebpénzt. Anyu nem ad minden nap, csak minden másnap pedig nekem az jár, igaz legutóbb is 2 doboz cigire költöttem, de azért csak adjon mindig minél többet.

2023. febr. 3. 23:16
 25/39 Mathus ***** válasza:
100%

#24:"bevágja aztán várja hogy a párja ezt minden 5. percben kívánja. A nők nagyon nem így működnek. Ha nincs türelmed legalább 20-30 perc rendes előjátékra, akkor bizony nem izgulunk fel."

alapvetően egyik állítás sem igaz. a libidó személyre szabott, az egy spektrumon van. és nyilván a jól megélt szexhez kell idő, ha vki "bevágja" vagy lányként "rámászik" az a szexuális kultúra hiányáról árulkodik, semmint vmi nemek szerinti preferenciáról.

2023. febr. 4. 06:44
 26/39 A kérdező kommentje:

Na akkor tisztázzuk valamit.

Nincs 2 naponta szex, évi 180.

Havonta van 1, max 1.5 hét amikor kívánja,es akkor 2 naponta szexelünk.

Egyéb esetbe kielégít szájjal, kézzel.

Nem 2 percet szánok az előjátékra, odafigyelek a partneremre.

Ha valaki, akkor aztán én vagyok az,akinek az első hogy a párja kielégüljön...

2023. febr. 4. 07:56
 27/39 anonim ***** válasza:
45%

24. Uncsi már ez a férfigyalázó marketing! Én meg akkor elmondom: férfi létemre én vagyok a fantáziadúsabb, az aktívabb, az aki 100 órán át is nyomná az előjátékot, az aki házas férfi létére még udvarol, kedves. Az aki észreveszi a lakásban hogy a házi munkák mellett mik azok a dolgok amikkel még foglalkozni kell, akinek van fő és mellékállása, diplomája, nincs elhízva, ezer meg ezer terve és colja van a jövőre nézve.

Szóval ezt a proli pasi képet meg ne erőltessétek már, hogy pörköltszaftos büdös trikóba két büfögés között feláll neki, és 5 perc alatt rendezze le őt az asszony. Én nem tudom ti milyen férfiakkal vagytok együtt, de elég gáz hogy ennyit láttok, majd ezt az ostoba és primitív képet ráhúzzátok mindenkire. Persze amikor csak egy rossz jelzőt ír valaki a nőkről, egyből megy az össznépi női összefogás a lepontozásokat és a személyeskedő férfigyűlölő kommenteket nézve.

Nem kedves 24-es, nem minden férfi olyan, sőt ha átlagot nézzük, a primitív és az ultra szuper férfiből is igen kevés van. A jó szexért meg a jó kapcsolatért meg nem csak a férfiaknak kellene tenni, mert ha úgy nézzük, a nőknek is marha kényelmes egy olyan férfi mellett az élet, ahol a férfi mindent megcsinál. Ott már minek szexelni, amikor a szex gyakorlatilag a nők egy széles körének csak nyűg a hátán. Hova van az leírva, hogy egy nő ismeri a testét és élvezte valaha is a szexet? Jaaaa, hogy soha nem élvezte, mert hát azok a szemét pasik sosem tudtak neki jót tenni az ágyba. Egy csomó nő teljesen ügyetlen a sportban a szellemi tevékenységekben, a racionális vagy érzelmi területeken. Az a helyzet, hogy ezek a nők a szexben sem jobbak, ez meg tapasztalat. Nem olyan sok ügyes, vagány nő cirkál az életben... Szóval ez a férfiak miatt sz*r a nők élete max csak a gyk-s nők között él, akinek normális az élete, az 500% hogy nem a gyk-n fog írogatni naponta 50X hogy a férfiak milyen hulladékok. :)

2023. febr. 4. 08:46
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
#26 és???? Ha más módokon vagy kielégítve, az nem számít? Gondolom k*rvára a háta közepére sem kívánja, hogy kétnaponta téged sz*pdosson, de csak megteszi valamilyen érthetetlen okból. Aztán még elégedetlenkedsz is. Gondolom akkor azért nyugodtan hagyod, hogy dolgozzon rajtad, utána meg jössz ide sírni, hogy az asszony lesz*p kétnaponta. Akkor meg lehet mondani neki, hogy ne strapálja magát, neked ez nem elegendő. Azért elég sokat elárul a szexuális kultúrádról, hogy neked a reszelésen kívül semmi nem számít.
2023. febr. 4. 11:16
 29/39 anonim ***** válasza:
94%
28. Extra kivételes módon most igazat adok neked. Valahogy én sem értem meg ezeket a szolgalelkű nőket akik megszokásból lerendezik a pasijukat. A pasik meg reklamálnak. Nem tudom mit gondoljak ilyenkor, inkább lapozok. Kihozom döntetlenre, azt hiszem megérdemlik egymást.
2023. febr. 4. 12:50
 30/39 anonim ***** válasza:
58%

na, kiöntötted a lelked, semmi vita, már húznak is le.

soha nem fogod megérteni a női gondolkodást.. :D

2023. febr. 8. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!