Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés szex miatt sok vita?
A probléma nálunk,mint annyi párnál,az eltérő szexuális igények...
33 éves férfi vagyok,parom 34.
14 hónapja vagyunk együtt,az első 3-4 hónapba tökéletes volt a szex, neki előttem 1 parja volt,akivel nem volt jó a szex.
3 hónap után elkezdett csökkenni a mennyiség, most beallt arra hogy amikor nem menstrual akkor heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.
2-3 naponta ilyenkor is van orál,vagy kézi levezetés.
Nem akarom elhagyni,szeretem,o is engen es vitank csak ebből van.
Nem tudom mitévő legyek .
Szivesen fogadnék hasonló helyzetben lévőktől tippeket, javaslatokat.
Köszönöm
Engem egyáltalán nem zavar, az elején ot se zavarta.
Amiert nincs szex: nincs libidoja
Mit csodálkozol?
"beallt arra hogy amikor nem menstrual akkor heti 2-3-4, egyebkent 0, es sajna nagyon zavaros a menstruációja, van hogy 2 hetig is eltart,olyankor nincs szex.
Hormonokkal lehet gond, inkább orvoshoz kiserd el ha nem jár hozzá.
Egyébként örülj, hogyha megvan neki kielégít, más hozzád se érne.
Jár nőgyógyászhoz, állandóan cisztaja van. :(
Most probalnak beallitani neki egy gyógyszert ami majd talan rendbeteszi.
Tavaly a fogamzásgátló eléggé rosszt harassal volt ra :(
Akkor pontositok: havi 4-7 alkalommal van szex
#8:
"A feleségem nekem is elmondta 20 év után, hogy nem én vagyok álmai férfija külsőre, így a szexet sem kívánta velem soha."
Te jó ég! Akkor miért ment hozzád? Milyen kedves hogy 20 év után szólt!
Ez valami gazdasági életközösség? Pénzügyi alapon köttetett házasság? Egyesítettétek a földeket, jószágokat vagy mi? :)
Kérdező, a ciszta okozhat elég sok problémát. Kicsit legyél most türelmesebb hátha beválik az a gyógyszer amit most próbálnak nála beállítani. Azért ez így ahogy leírtad még nem olyan rossz arány, mint amiket itt az oldalon lehet olvasni. Van akinél évek óta NULLA szex van.
Várjátok ki türelemmel hogy hat e nála a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!