Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha flörtöltem valakivel és teljesen belezúgtam, de ezen kívül más nem történt?
Igen, annak számít. De igazából azt kéne tudni, a pasid mit szól ehhez. Talán egy őszinte beszélgetés után ezt még helyre lehet hozni, ez tőle függ.
Neked viszont szigorúan tudatosítani kell magadban, hogy nem dolgod szingli pasikat vigasztalgatni. Ez azért belezúgás nélkül is felháborító. Mit szólnál, ha a párod egy idegen nőnek duruzsolná, hogy milyen jó nő stb? Ha kapcsolatban vagy, a többi ellenkező neművel meg kell húzni egy határt.
Más persze, ha az illető a legjobb barátod lett volna ősidők óta, és a párod elől se kell titkolni, hogy szegény épp kivan, te meg mondtad neki, hogy ne adja fel, mert értékes ember, de az írásodból nagyon nem ez jön le. Még mintha neked nem tetszene, hogy az illető férfi nem akar tőled semmit.
"nem kellett volna vele foglalkozni. Csak úgy megsajnáltam, mert olyan önbizalomhiányosnak tűnt, azt hittem, hogy jelent neki valamit a visszajelzésem, de aztán rájöttem, hogy semmit se jelentek neki."
=>
Ugyanebben vagyok. Hát, mit ne mondjak, igen szar egy állapot...
Férfi szemmel nézve, valóban jelentősebb, mint ha lefeküdtél volna vele, érzelem nélkül.
Másik!
Honnan tudod, hogy semmit sem jelentesz neki?
Azt írtad "önbizalom hiányos". Mi van, ha éppen nagyon is sokat érez/zett, csak nem volt önbizalma, így nem vallotta be, sem neked, sem magának?
14
Tök hlyeséget mondasz, de úgy látom, mások is így gondolják. Pont fordítva van, a férfiak többsége a fizikai dolgokra harap, ha tényleg lett volna valami köztünk, akár egy simi-simi, már kidobott volna, mint macskát sz....
Így meg nagyjából csak legyintett egyet, hogy idióta nők...
Nő vagy.
Nem tudsz férfiként gondolkodni, mint ahogy fordítva sem működik.
Legyintett egyet. Persze, mert mi férfiak nem látjuk a fától az erdőt. Első reakcióm nekem is ez lenne. Viszont később belegondolva, már egészen mást éreznék. Fordítva is így történne. Előbb leüvölteném a hajad, majd elgondolkoznák, rajta, mi vezetett el odáig, hogy megtetted. Ha hirtelen fellángolás, akkor üsse kavics, ilyen velem is előfordulhat, egy szemrevaló, arra kapható nő kapcsán. Vagy hosszasabb beszélgetés, ami érzelmeket szült mind benned, mind a partnerben, aminek következménye a fizikai megcsalás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!