Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha flörtöltem valakivel és teljesen belezúgtam, de ezen kívül más nem történt?
Ha nem gondoltad komolyan, akkor miért csináltad?
Tök mindegy, hogy minek számít, éretlen vagy, és nem vagy szerelmes. Legalábbis nem abba, akivel jársz.
Ismerős, ez sajnos megcsalás, kemény, kendőzetlen érzelmi megcsalás. Innentől csak egy lépés az elhidegülés, jön a pont, ahol magad is elgondolkodol, hogy vajon helyes volt e, szeretem még, akarom még....és jön a közöny, a zavar, hogy zavar ha ott van, ingerült leszel a párod közelében stb...jön a hallgatás, a leszarás.
Előbb utóbb jönni fog, lehet nem 1-2 hét múlva, hanem lehet 1-2 hónap, vagy 1-2 év múlva.
A kommunikáció elcsépelt egy szó, de mégis kb minden kapcsolatnak az alapja, az őszinte kommunikáció meg manapság kihalt lett.
Beszélned kellene a pároddal, elmondani neki, minél többet vársz, annál nagyobbat fog nála ez ütni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!