Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegségem miatt rámtámad a párom és elköltözik, szakít?
Koronavírus voltam, kórházba is kerültem tüdögyulladással. Azóta is tüneteim vannak. Nem nyertem vissza a szaglásom, ízérzékelésem, illetve valami miatt szédülök, nem tudok egyenesen menni mint aki részeg. Minden vizsgálat negatív, a covidra fogják az orvosok és majd elmúlik. Már 4 hónapja ennek. A párom most bejelentette, hogy emiatt részéröl vége a kapcsolatnak, mert ilyen korlátozottan nem lehet élni az életet. Síelni szeretett volna menni, ide-oda de velem így nem lehet. Van egy 4 éves gyerekünk is, már a hátam mögött ki is vett egy albérletet maguknak. Azt mondja ö most fiatal még (32 éves) és már csak 3 éve maradt egy normális, egészséges párt találni, akivel lehet évekre elöre tervezni és nem a kórházban tölt heteket. És hogy gyerekkel neki még nehezebb lesz, így most még idöbe lép.
Amíg nem voltam beteg nyoma se volt ennek a viselkedésnek, minden rendben volt. De tényleg! Nem csak én mondom, a környezetem is értetlenül áll.
Nem értem hogy lehet eldobni, lecserélni így mindent? És ha az új szuper párja rákos lesz pl? Akkor mi van? Nincsenek szuperemberek sajnos! Gyönyörü, irigyelt, modell külsejü felesége van a fönökömnek, senki sem tudott róla akkoriban, de mellrákja volt a csajnak. Akkor is csak irigyelte mindenki, mert nem tudtak róla, kívülröl minden happy volt.
Munkatársam is rákos volt, a felesége hozta-vitte a kezelésekre, intézett mindent, volt hogy felkelni sem tudott szó szerint és a wcre nem jutott el. Gondolhatjátok! A felesége mindent megcsinált szó nélkül! Azt gondoltam ha bajom lesz, az én párom is kiáll majd mellettem. Azt hittem, ha nem divatozó cicababát keresek, hanem okos, átlagos nöt, akit a müvészetek érdekelnek, nem a külsöségek, akkor okosan döntök. Most látom, hogy semmi összefüggés a kettö között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!