Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott már rossz kapcsolat betegséget?
Létezik olyan hogy vki azért lesz beteg / beteges mert a kapcsolatban gondok vannak és nem igazán sikerül megoldani.
De miután szakítottak szinte minden elmúlt.
Volt hasonló történeted?
Állandóan herprszes voltam mellette. Amint eltűnt a herpeszek is.
Azota se volt ennek 4 éve.
Dr. Buda László orvos pszichiáter, pszichoterapeuta ezzel a témával foglalkozik. Nem ír fel gyógyszert a betegeinek, hanem megpróbál rájönni, hogy milyen lelki problémák okoznak esetleg testi tüneteket a betegnél. Van két könyve is a témával kapcsolatban Mit üzen a tested, és Mit üzen a lelked címmel.
Állítólag régen volt olyan betege akinek hosszú évek óta fájt a válla, és már minden létező kezelést megkapott, de arra jutottak az orvosok, hogy biztos pszichés eredetű baja van. Akkor került Buda Lászlóhoz. Kiderült hogy évek óta rossz házasságban élt a nő. A terápiák alkalmával jöttek rá, hogy szó szerint a rossz házassága "nyomja a vállát". Később a nő elvált, és megszűnt a vállfájdalma.
Igen. Folyamatosan összevagdostam magam mindennel, persze véletlenül: konzerv, kés, összetört pohár. Beletérdeltem a radiátorba, eltört a lábujjam. Egy másik korábbi rossz kapcsolatban folyamatos gyomorfájás, szorulás, hízás, pattanások.
Ahogy ezeknek a rossz kapcsolatoknak vége lett, megoldódott mindegyik..
Sajnálom hogy az kellett esned mindezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!