Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott már rossz kapcsolat betegséget?
Létezik olyan hogy vki azért lesz beteg / beteges mert a kapcsolatban gondok vannak és nem igazán sikerül megoldani.
De miután szakítottak szinte minden elmúlt.
Volt hasonló történeted?
Hogyne, egyik leggyakoribb ok a pszichoszomatikus betegségek kialakulására is a párkapcsolati feszültség/egy rossz kapcsolat.
Nálam depressziót okozott.
Igen, de csak utólag jöttem rá, hogy ő/párkapcsolat volt az oka.
Akkor kezdődött, amikor közölte velem, hogy intelligens emberek nem így beszélik meg a problémáikat, ahogyan én tettem. (Első párkapcsolat volt, picit felemeltem a hangom, ezt a mintát láttam otthon, de amint erre felhívta a figyelmem, soha többé nem tettem így.)
Utána akármikor meg akartam beszélni vele valamit, arra azt mondta, hogy de nincs így/szeret,stb. Ezáltal mindig a szőnyeg alá lettek söpörve a problémák.
Iszonyú gyomorpanaszaim lettek, a gyomorsavtól már nem tudtam sportolni, kávét, gyümölcsöket, tejtermékeket enni, volt, hogy sírtam a fájdalomtól. Sokat is fogytam és egyre boldogtalanabb lettem.
Végül szakítottunk, egyik pillanatról a másikra szűntek meg a panaszaim, egészen addig, amíg egy kávé erejéig át nem adtuk egymás cuccait szakítás után. Ahogy találkoztunk, ugyanúgy elkezdett fájni a gyomrom, mint korábban. Akkor jöttem rá, hogy ezt ő váltotta ki.
Szakítást követően kb. 3 hónap volt, mire feldolgoztam azt (nagyon csúnya szakítás volt a részéről), de addig ahányszor véletlenül összefutottunk (egy egyetemre jártunk), a másnap reggeleim hányással kezdődtek. A 3-4. ilyen alkalom után jöttem rá, hogy ez is emiatt volt. Ahogy sikerült túltennem magam a szakításon, ezek a tüneteim is megszűntek.
Végig azt hittem(még az orvosok is),hogy valami súlyos bajom van. Az elején csak nőgyógyászati problémák, súlyingadozás, gyomorfájdalom, emésztési gondok, hangulatingadozások...ahogy haladtunk előre a kapcsolatban úgy lett egyre durvább. Elkezdett iszonyatosan hullani a hajam, fulladtam, állandóan beteg voltam( bónusz:balesetet szenvedtem). Nyilván egyre depressziósabb is lettem. Az exem már emiatt is kritizált,hogy beteg vagyok. Állandó halálfélelmem volt és el is zárkóztam a külvilágtól. Aztán amikor a leginkább függtem tőle érzelmileg, akkor ocsmány módon szakított és lám, oké pár napig rossz volt lelkileg, de minden betegségem elmúlt. Normalizálódott a súlyom, elkezdett nőni a hajam, nem vagyok folyamatosan beteg, szinte semmi bajom nincs és szabadnak érzem magam.
Az egyik legdurvább viszont, amire utólag jöttem rá, hogy évekig fulladtam ugye...na kiderült, hogy azért, mert nem takarított és rengeteg por volt az ágy alatt,könyvesszekrényen stb.( nem laktunk egyutt sokáig, így nem is tudtam, mert nem volt látható helyen). Amióta nem jártam nála érdekes módon a köhögésem is megszűnt.
Ahogy elment, úgy mentek vele együtt a problémák is. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!