Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat egy olyan személlyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat egy olyan személlyel akinek autoimmun betegsege van?

Figyelt kérdés

Most ismerkedtem meg egy férfivel, nagyon szimpatikus de kiderült hogy autoimmun betegsége van. A veséje nem megfelelően működik és kron beteg (bélrendszeri dolog)

Jelenleg szteroidon van, de egy diéta segítségével javíthat az egészségén, és már most sikert ert el egy év alatt.

A kérdésem az, hogy mennyire nehéz egy kapcsolat ha valakinek ilyen problémája van? félék attol hogy vegzetes kimenetelu lehet a legrosszab esetben.

Van itt valaki akinek a párja beteg? Adnátok tanácsot?

En 27N, ő 29F

2020. márc. 20. 05:13
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd ott.
2020. márc. 20. 05:43
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Egy gyökér vagy egyes, már ha ez nem irónia volt.

Én is crohnos vagyok, semmiben sem más az életem mint másé. Ha odafigyel magára, tartja a diétát, ez nem végzetes betegség.

Ha tudod, hogy ez mivel jár és eltudod fogadni, akkor nem sokban fog különbözni attól aki nem beteg.

2020. márc. 20. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a személyiségét szereted, kitartasz mellette.
2020. márc. 20. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok az, aki Crohn beteg. Azon kívül, hogy oda kell figyelnem a diétámra nem sokban befolyásolja az életem. Engem a kapcsolatunk 4. évében diagnosztizáltak ezzel, tudod mi volt a reakciója? Mint minden értelmes embernek: kérdezett, utánaolvasott, informálta magát és lenyugodott.
2020. márc. 20. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én személy szerint nem vagyok érintett,de az ismeretségi körömben van chron beteg. Egy közeli barátnőm testvére. A megfelelő életmóddal teljes életet él és boldog családanya.
2020. márc. 20. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én magam is küzdők immunrendszer okozta problémákkal.Nyilván vannak rosszabb,nehezebb napjai az embernek,mikor fáj,mikor küzd a betegséggel.Ezt te vagy elfogadod vagy nem.Te szerencsés vagy,ha nincsen krónikus betegséged,de még simán lehet.Ha vállalod,hogy mondjuk 100 napból 80 jó napotok van együtt és 20 rossz,akkor vágj bele,ha nem vállalod akkor pedig nem vállalod.Viszont te is gondold át,hogy mi lenne ha fordítva lenne a szereposztás.
2020. márc. 21. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bátyám crohn beteg. Tartja a diétát, szedi a gyógyszereit, eljár rendszeresen kontrollra, és teljes életet él. Most született meg a 2. gyereke, nagyon boldogok.
2020. márc. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!