Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelszavakról mi a véleményetek? Megadnátok a párotoknak a teló vagy közösségi oldalatok jelszavát?
Sziasztok!
Én azon a véleményen vagyok,hogyha nincs semmi titkolnivaló én megadnàm a jelszavam! Én nő vagyok. Nem beszélgetek pasikkal!
De kíváncsi vagyok ti hogy álltok ehhez?
29. Telefon jelszó, széf kód,...ilyenek kellettek volna.
30. A néni 80+ volt, és a lánya intézte az ügyeit, egy időpont miatt lett volna egyszerűbb és gyorsabb, ha megvan a kód, és nem kell várni napokat a bankra.
Nem. Magánszvéra. A páromnak semmi köze nincs a barátnőim problémáihoz, amit velem osztanak meg.
De én se akarom látni az ő üzeneteit.
Előfordul, hogy egymás telefonját használjuk, tehát tudjuk egymás kódját. De mindig megkérdezzük a másikat, hogy használhatjuk e. És nem turkálunk. Nincs okunk rá.
A páromat egyáltalán nem érdekli mit beszélek a barátaimmal, családdal, ez fordítva is így van.
Ha egy ember azt gondolja a párjáról, hogy ha hozzáférést kap bármelyik fiókjához és az turkálni fog, hol a bizalom??? Milyen véleménnyel vagy a párodról ha ezt gondolod róla?
Mi tiszteletben tartjuk egymás magánszféráját, megbízunk egymásban. Amelyik kapcsolatban nincs meg az bizalom és a tisztelet, az kuka.
28-as: Ne moss össze dolgokat! A párunk pontos munkakörét illik tudni, alapvető dolgokat a szeretteinkről, de nem látom be, miért gáz, hogy nem tudom pl. az apukám PIN-kódját, jelszavait! Furcsán néznék rá, ha egyszer csak előállna azzal, hogy neki itt meg itt ez a jelszava, jegyezzem fel, vagy érdeklődne az enyémről:-)
33-as: Nem kell egymás elől dugdosni a telefont, laptopot egy normális kapcsolatban, ez evidens, de pl. jelszavakat, PIN-kódot csak úgy elkérni beteg dolog, és ott nyilván csekkolni akar a másik.
Tudok olyat, ahol az unoka azért tudja a nagyi jelszavait, kódjait, mert segít a netes ügyintézésben, vesz fel neki készpénzt stb. Ott a nagyi adta meg magától, mert így egyszerű neki, idős, nem ért hozzá, egyebek, érthető szitu.
Nekem a bizalom ott kezdődik, hogy a másik nem is akarja tudni a jelszavam. Amúgy meg egyszer nem fordult elő olyan, hogy a másiknak be kellett volna lépnie a gépembe, telefonomba vmit elintézni. Olyan volt, hogy ő adta meg a jelszavát, mert neki buta telefonja volt, nekem meg okos, és meg akarta nézni az e-mailjét, de ebben az a kulcsszó, hogy ő adta meg magától.
A rendőrbácsi kommentje meg... mi a francért kellene tudnom a másik kocsijának indítókódját, főleg ha én nem is vezetem... meg az e-mail jelszavát. Az magánügy.
"- Mi az édesanyja PIN kódja?"
És ezt mégis miért kéne tudni?
28:
És anyád tudja a te pin kódodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!