Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelszavakról mi a véleményetek? Megadnátok a párotoknak a teló vagy közösségi oldalatok jelszavát?
Sziasztok!
Én azon a véleményen vagyok,hogyha nincs semmi titkolnivaló én megadnàm a jelszavam! Én nő vagyok. Nem beszélgetek pasikkal!
De kíváncsi vagyok ti hogy álltok ehhez?
Figyi, én ezzel úgy vagyok, hogy kakilásnál se titkolok semmit, de attól még nem kell a másiknak látnia, ha nincs extra jelentősége, mondani se, magánszféra:-)
Egyszer adtam meg anno, amikor még nem volt ilyen elterjedt a net, és valaminek sürgősen utána kellett néznie az én kérésemre az akkori páromnak az e-mailjeim közt, én meg úton voltam. Nyilván x éve együtt voltunk, megbízható volt mindig, és tudtam, hogy mást nem fog nézegetni.
Én már jártam úgy, hogy egy kedves egykori barátom hozzáférést engedett a zűrös barátnőjének, aki így olvasgatta a mi levelezéseinket is, szóval, pláne egy Facebook esetén, ahol csomó privát beszélgetés van, nagyon nem támogatom.
Nem tudjuk egymásét, de soha eszünkbe sem jutott kérni. A telefon zárképernyőjét tudjuk, és a készülékén mindketten be vagyunk jelentkezve, de nem nézegetjük egymás telefonját.
Szerintem ahol felmerül, hogy meg kell mondani a jelszót, ott valami már nem oké. Ez magánügy, pofám nem lenne megkérdezni, igaz, okom sincs rá.
Nem. Mégis mi ez a baromság, hogy jelszavakat adunk egymásnak?
Eszembe nem jutna elkérni senkitől sem, és tőlem se kérje senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!