Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelszavakról mi a véleményetek? Megadnátok a párotoknak a teló vagy közösségi oldalatok jelszavát?
Sziasztok!
Én azon a véleményen vagyok,hogyha nincs semmi titkolnivaló én megadnàm a jelszavam! Én nő vagyok. Nem beszélgetek pasikkal!
De kíváncsi vagyok ti hogy álltok ehhez?
Aki nem adja meg, az titkol valamit + buta is.
Én okos vagyok. Megadom.
(A titkos e-mail-emről és a titkos telefonomról meg nem tud. De ezzel is őt védem!)
Nem adom. Velem már volt olyan, hogy barátnő férje olyan dolgot hozott fel, amit a barátnőmnek mondtam el. (Haláleset + depresszió).
Szerintem aki kéri, az nem csak úgy kéri, valamit akar vele.
Már miért adnám meg? Privát szféráról még nem hallottál? Én nem tudom senkinek a világon a jelszavát és senki sem tudja az enyémet, és ez így van rendjén.
Ja és soha nem csaltam neg senkit.
N
Most ne durvákra gondoljátok.
Én megadnàm ha szeretem a párom. De kérnem tőle hogy ne olvasson bele a lelkizős sztorijaimba.
Meg én ha szeretem,nem beszélem ki a párom,mint mások. Szerintem ahol egy személy kibeszeli nagyon a párját,nem szereti.
Vagy ha arról beszél ki tetszik neki ,mikor ott a párja...
Mondjuk telefonkódom simán megadnàm neki és akkor megnézheti kikkel csevegek. Ha akarja.
Szerintem ha két ember az életben mindent megbeszélnek az a jó.
Tényleg mondtatok jókat mint a wc-zes is. Ez jó hasonlat volt! :D
Én se mindenre vagyok kíváncsi.
Csak tudni akartam ki milyen :)
Köszi a válaszokat !
Dolgoztam rendőrként. Érdekes volt látni, mikor párok tagja, meg szülők ott álltak, és nem tudtak válaszolni olyan kérdésekre, hogy:
- Rendben, a gyerek barátja neve Tomi...és? Milyen Tomi?
- Mi a férje e-mail jelszava?
- Mi a férje pontos munkaköre?
- Mi az édesanyja PIN kódja?
- ...
Nem vicc! Volt olyan feleség, aki 4+ év után sem tudta a férje KOCSIJÁNAK az indítókódját!
28/28
Mondjuk baj esetén jó ha hozzá tudnék nyúlni a párom eszközeihez vagy ő az enyémhez.
De manapság alap dolgokat se tudnak,mint a nevek.
Ez szomorú.
De egyébként milyen helyzetekben kellene jelszó ? Tudnál mesélni többet?
De honnan kéne tudni anyád PIN kódját? Ha jelszót változtatsz valahol, elküldöd a családtagoknak, vagy mi?
A saját jelszavaimat sem tudom, el vannak mentve a gépen. Ha a rendőr nem itthon kérdez a gépem mellett, a facebookomba se tudok belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!