Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelszavakról mi a véleményetek? Megadnátok a párotoknak a teló vagy közösségi oldalatok jelszavát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én azon a véleményen vagyok,hogyha nincs semmi titkolnivaló én megadnàm a jelszavam! Én nő vagyok. Nem beszélgetek pasikkal!
De kíváncsi vagyok ti hogy álltok ehhez?
2023. jan. 27. 17:58
11/39 anonim válasza:
Mondjuk aki ügyes, az úgyis feltöri a másikét. Csak ezzel együtt
1.Törvénytelenséget követ el
2.Úgysem tudja megállni, hogy ne kombináljon azokból amiket ott talál.
12/39 harebell válasza:
Szerintem minden jelszavamat tudja, sok el is van mentve az ő eszközein is, a közös PC-n meg eleve mindkettőnké. Ez nem azt jelenti, hogy turkál a magánszférámban vagy olyat olvasgat, ami nem tartozik rá, én is hozzáférhetnék minden fiókjához, de nem kezdem el olvasni a magánbeszélgetéseit. Amúgy nem kellett külön megadni, ez egyszerűen így alakult az együttélés során, nem élünk vissza vele.
13/39 anonim válasza:
Én mondjuk nem egy viber beszélgetésben szoktam megbeszélni a bnőm hüvelygombáját...besz**ok 😂
14/39 anonim válasza:
Tudni tudja, szoktam is neki mondani, hogy ezt írja be vagy valami. De magától nem lépne be, ahogy én sem az övébe.
15/39 anonim válasza:
13-as, megragadtad a lényeget:-) A hüvelygombát nem én írtam, de bizony, nálam is volt már példa oda-vissza barátnővel, hogy valami nőgyógyászati probléma chaten lett megtárgyalva. Ez miért röhejes vagy furcsa?
16/39 anonim válasza:
Nincs megadva a jelszo, de ha nagyon akarnank, barmelyikunk be tud lepni, mert nem vagyunk kijelentkezve. Felolem nezegetheti, ugyse talalna semmit. :D barataimmal sem a messengeren beszeljuk meg a nagyon maganeletre vonatkozo dolgokat, inkabb egy kave mellett. De gyanitom a kerdes nem azert lett felteve, mert nagyon kivancsi lenne a kerdezo, hogy na vajon a Palival mit beszelt meg a baratja, hanem mondjuk mit beszelget a Rekaval :D
17/39 anonim válasza:
Nem adnám meg a jelszót, és én sem várok el hasonlót. Attól, hogy együtt vagyunk, nem kell föltétlenül egymás szájában élni. Kell a privát szféra.
18/39 anonim válasza:
"Cica! Vagy megbízol bennem, vagy egy alfahímmel kevesebb marad a társaságodban!"
20/39 anonim válasza:
Amúgy én is tök sok fiókomhoz nem is tudom a jelszót, csak el van mentve :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!