Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igér ha nem tartja be?
A barátom ugy köszönt el a telefonban mielőtt leraktuk,hogy visszahív miután hazaért.
10 percre volt ekkor otthonról,eltelt másfél óra és nem hívott. Udvariasságból mondta csak? Kuldott uzenetben egy cikket ez ido alatt de fel nem hivott ahogy mondta
Annyit mondott "mert nem időpontos" felhivott volna miután fürdött meg vacsorázott
De nekem ugy mondta ha hazaer felhiv,ez egy kicsit mas...
De miért agyalsz ilyen apróságon? Szeret téged, tisztel, törődik veled ezen kívül? Ha ja akkor kár.
Lehet úgy gondolta, hogy nyilvánvaló, hogy azután hív miután végez a dolgával.
Én is ilyen vagyok megértelek, ha taliztok elmondhatod neki, hogy nem tetszik, hogy nem tartja be a szavát, de szerintem csak feszkót generálna.
Ha máskor más helyzetben is hasonlóan jár el (többször) én akkor beszélnék vele erről.
Hanyagolnám ezt az esetet és nem is mondanám neki, hogy írjon vagy hívjon fel ha otthon van. Nem bosszúból, inkább kíváncsi lennék, hogy önszántából tudatná-e, hogy minden rendben ne aggódjak.
Lehet ő parancsként tekint a kérésedre, nem szereti ha "beszabályozzák" vagy nem is érti mire fel az aggódás hiszen felnőtt ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!