Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak lejjebb adtam az igényeket de nem működik a szex?
Az nem nagy igény, hogy vonzódni akarsz a párodhoz.
Ha tudtok változtatni (pl. ő lefogyni, és be is vállalja a kedvedért), akkor működhet. Ha nem, tényleg rabolod az idejét.
"Add lejjebb az igényeket" = Ne egy darázsderekú, Harward-on végzett topmodellt akarj magad mellé.
Attól még olyan nőt keress, akit vonzónak gondolsz.
Sosem szeretted igazán ezt a lányt, csak jobb híjján voltál vele. Megérdemelne egy társat, aki önmagáért szereti.
Téged pedig ha ennyire csak a külső érdekel, sosem lesz igazánjó kapcsolatod.
Majd amikor jóval 40 felett jársz, majd te is lejjebb adod, hidd el!
Viszont egy bizonyos szint alatt tényleg az lesz, ami veled történik. Ha kicsit sem vonzó, nem lesz normális a szex. Én is így vagyok, negyvenes létemre még mindig nem vonzanak a kövér alacsony nők és a tenyeres-talpas, férfias nők sem. Pedig a válás óta sokkal lejjebb tettem az elvárásaimat, ami régen alap volt, ma már elengedtem.
Van néhány típus, akiktől viszolygom, gondolom egy csomó nő meg az én típusomtól van rosszul, de így van ez jól. A személyiségben is alkalmazkodóbb lettem, de bizonyos dolgokban meg következetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!