Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves lanykent hogy kellene allnom a parom masfel eves gyerekehez?
Figyelt kérdés
Még nem akartam eddig vele talalkozni de mindig egyutt a parommal csak akkor nem amikor vele van a gyerek, ezert mostmar nem akarom ezt tovabb huzni mert ez igy nem jo.
Nem tudom hogyan alljak hozza, egyaltalan ha velunk van hogyan viselkedjek a parommal? Nem fogja a gyereket osszezavarni ez az egesz dolog?
Eleg ha csak kedves vagyok vele es kesz?
Bele se tudok gondolni egyenlore hogy sajat gyerekunk legyen, es még egyebkent is csak 23 eves vagyok. Nagyon felek hogy hogyan alljak hozza.
2023. jan. 22. 14:18
21/23 anonim válasza:
Sehogy nem állnék hozzá, hanem szakítanék.
Saját gyereket sem feltétlen akarok nemhogy másét nevelni, ahol az ex-anyuka is ott van a képben.
22/23 anonim válasza:
Semmi megbotránkoztató, megdöbbentő vagy érzéketlen dolgot nem írt a kérdező, nem kell úgy csinálni, mintha valami egetrengető bűnt követett volna el azzal, hogy kérdezett! Teljesen érthető, hogy ilyen fiatalon még nem feltétlen tud mit kezdeni egy idegen kisgyerekkel, nem is az ő dolga. A helyében nem is kezdenék olyannal, akinek van már egy gyereke “másodkézről”, ráadásul még csak másfél éves és ki tudja mióta nincs már együtt anyukával. Számomra nem túl biztató jel, hogy épp hogy összehoztak egy gyereket, máris szakítottak/váltak. Ilyen pici korban meg simán benne van az is, hogy anyuka nélkül nincs találka sem, kellene a francnak az ex állandó jelenléte is. Millió és egy szingli férfi van, ahol nincsenek ilyen jellegű problémák és nem kell folyamatosan másokhoz alkalmazkodni.
23/23 anonim válasza:
A problema nem a kerdesevel volt. Eloszor teljesen normalisan reagaltam en is, de amikor aztatod hogy valaki kerdez de a vege az hogy ot igazabol nem is erdekli, akkor minek a kerdes? Az, amit mindenki javasol az nem jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!