Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves lanykent hogy kellene allnom a parom masfel eves gyerekehez?
Még nem akartam eddig vele talalkozni de mindig egyutt a parommal csak akkor nem amikor vele van a gyerek, ezert mostmar nem akarom ezt tovabb huzni mert ez igy nem jo.
Nem tudom hogyan alljak hozza, egyaltalan ha velunk van hogyan viselkedjek a parommal? Nem fogja a gyereket osszezavarni ez az egesz dolog?
Eleg ha csak kedves vagyok vele es kesz?
Bele se tudok gondolni egyenlore hogy sajat gyerekunk legyen, es még egyebkent is csak 23 eves vagyok. Nagyon felek hogy hogyan alljak hozza.
Drágám tök mindegy, mert előbb utóbb irigykedni fogsz a gyerekre és az exre. :D
Csak itt a Gyakorin ezer ilyen kérdés van feltéve.
Ugy mint egy 23 éves lány.
Minek ezen görcsölni? Nem neked kell nevelni vagy jövőt építeni neki. Semmilyen fekelősséged nincs.
Engem az anyja nem erdekel, nem iy beszelek a parommal
Nekem semmi kozom hozza
Es a gyerekhez sincs az az igazsag
A leírtak alapján téged hidegen hagynak a gyerekek akár a párodé akár másé.
Hiába emeled ki hogy még csak 23 vagy ez kortól független. Én 50 fölött is imádom a kisgyerekeket, szeretek velük játszani, másokat pedig idegesít egy gyerek jelenléte is.
Tisztázd az érzéseidet a pároddal hogy elkerüljétek a vitákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!