Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves lanykent hogy kellene allnom a parom masfel eves gyerekehez?
Még nem akartam eddig vele talalkozni de mindig egyutt a parommal csak akkor nem amikor vele van a gyerek, ezert mostmar nem akarom ezt tovabb huzni mert ez igy nem jo.
Nem tudom hogyan alljak hozza, egyaltalan ha velunk van hogyan viselkedjek a parommal? Nem fogja a gyereket osszezavarni ez az egesz dolog?
Eleg ha csak kedves vagyok vele es kesz?
Bele se tudok gondolni egyenlore hogy sajat gyerekunk legyen, es még egyebkent is csak 23 eves vagyok. Nagyon felek hogy hogyan alljak hozza.
Dehogy kell anyaként hozzáállnia! Nincsen köze a kérdező gyerekéhez, semmiféle felelőssége nincsen e tekintetben.
Azt mondjuk én sem értem, hogy ilyen fiatalon minek kínlódni egy gyerekes pasival, az esetleges ex barátnővel/feleséggel, a gyerekkel stb, amikor millió és egy szingli férfi van.
nincs oda értük, nem szívleli őket = utálja
Ki kell mondani ha ez az igazság.
Attól mert valaki nem tudja, hogyan viselkedjen egy kisgyerekkel, akihez mondhatni semmi köze nincs, miért jelenti, hogy utálna bármilyen gyereket? És azért mert valaki szereti a gyerektársaságot, az se jelenti, hogy tud velük bánni, csak lehet el se jut odáig, hogy feltegye magának ezt a kérdést, hanem megy a saját feje után sokkal nagyobb gondokat okozva...
Kérdésre válaszolva, szerintem elég ha kedves és nyitott vagy a gyerekre. Nem mindegy, hogy a párodnál csak láthatás idejére van a gyerek, vagy huzamosabb időt is tölt vele, aktívan neveli. Ha előbbi, akkor felesleges anyaként fellépni, ott van neki a saját anyja, aki amúgy az idő nagy részében neveli. Ha közös felügyelettel több időt tölt pároddal, akkor viszont vele beszéld meg, hogy milyen elveket kövessetek, az a lényeg, hogy te ne csinálj, mondj ellentétes dolgokat, mint amiket párod tenne, mert azzal összezavarod a gyereket.
A gyerek még túl fiatal ahhoz, hogy az egészből bármit is felfogjon, neki teljesen természetes lesz, hogy a párod mellett te vagy, az anyja meg külön, jobb esetben valaki mással. Saját tapasztalat, párom kisgyereke 2 éves múlt, mikor találkoztam vele, nem volt nagy bemutatkozás, hanem apránként vezettünk be engem az életébe. Először csak mint egyszerű ismerőse páromnak, ott voltam a közelében, majd fokozatosan egyre több közös program, kézfogás, puszi, ölelés is a gyerek jelenlétében, kb annyira, mint amit egyébként a szülők is tennének a gyerek előtt. A gyerekben soha egy percre nem volt emiatt kérdés, ők még előítéletek nélkül nyitottak a világra, hamar megkedvelt és ehhez nem kellett különösebben tennem érte, csak kedvesnek és nyitottnak lenni az irányába. A nevelésébe pedig nagyon kismértékben szólok bele, maximum páromnak jelzem, hogy szerintem mit kellene tenni, megbeszéljük és utána az alapján állok én is a gyerek viselkedéséhez vagy kérek tőle bármit.
Szerintem a kommentjeid lattan egyertelmu,hogy semmi keresnivalod egy felnott gyerekes ferfi mellett. Melletted nem lehetne azt a gyereket tartani mert meg te magad is egy nagy gyerek vagy. Nem akarsz tudomast venni a gyerek anyjarol, pedig ha egy ilyen csalad tagja akarsz lenni akkor ott van a gyerek is, akinek van anyja, aki ott lesz mindenhol buszken a gyereke mellett az apukaval egyutt.
Valoszinuleg a ferfinak sem tudnal eleget adni, egy ferfi sem szereti az erzeketlen hisztis lanykakat.
Szamomra az a legmegdobbentobb hogy 23 evesen iilyen megnyilvanulasaid vannak es ennyire rosszul gondolkodsz.
Mondjuk az utolso valaszolonak igaza van, ritka mint a feher hollo hogy valaki hazasodni akarjon es uj gyereket egy masodik notol. Foleg nem egy olyan embertol aki ennyi eretlen, amit o is mar tapasztalt biztosan, csak kihasznalnak. Mondjuk meg is erdekli aki nem lat a sajat szemetol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!