Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderül a pasiról hogy horkol?
Megoldások?
Kipróbáltam:füldugó nem jött be. Másik szoba,két ajtó:ott is hallom.
Konkrétan zeng tőle az egész utca.
Mi a megoldás?
Megkéred hogy próbálja megszüntetni. Tudom, ez nagyon gáz, de ha nem tudsz a másik miatt még egy lakásban sem aludni, akkor más opció nincs. Vagy szakítok, és keresel egy olyan pasit aki nem horkol, ő meg egy olyan nőt, akit nem zavarnak a zajok és bombával se lehet felébreszteni.
Egyébként nekem a zárt ajtók + füldugó működik, amikor pl családot látogatok és valaki horkol, de az állandó füldugóval alvás nem egészséges egyáltalán, szóval más megoldás után érdemes nézni ha ez hosszútávon áll fenn.
#5 ja egyből dobjuk ki.. meg se próbáljuk megoldani a dolgokat.
horkolási probléma orvosolható. Kivizsgálással kell kezdeni.
Ne halgatózz, aludj!
Viccet félretéve, én már tényleg, akkor nem tudok aludni, ha nem horkol mellettem.
Amikor meg valamiért tényleg zavar, megrázom picit, átfordul, és újra jobb.
Párnák magassága sem mindegy. Van, akinek párna nélkül, van, akinek magasabb párna a megoldás.
Férjem régebben valami illóolajat csepegtetett a párnára, az is enyhítette, de már nem emlékszem mi volt az. Azt hiszem kifejezetten horkolás elleni volt.
Apám egy kollégája a ház 2 végében alszik a feleségével. Nekik így bejött a külön alvás.
Ha meg végképp semmi megoldás nem jön be, akkor talán jobb mást keresni, mielőtt rámegy az egészséged.
Orvosi kivizsgálást ajánlom én is - párom elég csúnyán horkolt (azaz inkább hörgött), és kiderült, hogy durva orrsövény-ferdülése van, ami miatt éjjelente fulladozik.
Lehet kapni ilyen orra ragasztható tapaszt, meg egy olyan pántot, amit fejre kell tenni - megakadályozza, hogy kinyíljon a száj. Ezek segítettek, de persze nem oldották meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!