Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális amit a férjem csinál?
De mennyit is csinaljatok pontosan? Azt irod nem igaz, hogy havi 1x, de akkor hanyszor is? Heti 1x vagy ket heti 1x?
Azert heti 1 tenyleg nem valami suru,de meg a heti 2 se..
ha mar van heti 3 szex es plusz 1-2 mas tipusu kielegites a tobbi napon pihi akkor tenyleg tulzas a ferfi reszerol az indulatossag.
Egyebkent en is tapasztaltam ilyen pasit eletmben akivel kb mindennap volt valami es kovetelte folyton, hogy most igy vagy ugy legyen kielegitve, ha egy nap kimaradt akkof mar ment a hiszti. Eleg maniakus volt egyebkent, azota se jottem ra hogy ez minden ferfire jellemzo vagy csak 1-2 ilyen maniakus. Majd a pasik megvalaszoljk..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1-es , Én nem kövezlek meg.
2-es, Köszi a visszaigazolást
3-as Sajnálom, hogy ilyen méltatlanul bántak veled.
5-ös kb heti 5-6 , vagy legyen rosszabb esetben 4. És természetesen nem zárkózom el a többi napokon másféle kielégítéstől
Teljesitménykényszeres.
Barátom is ilyen volt de bíztattam hogy ha nincs szex attol még szeretem és sokat jelent nekem az hogy ebbol tudom hogy nem csak a szex miatt van velem.
Ezek után már le tudott arrol állni hogy naponta nyüstöljön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!