Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem megalázó ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem megalázó ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel még középiskolában ismerkedtem meg. Elkezdett alakulni köztünk valami, viszont úgy hozta a sors, hogy elkerültünk egymás mellől és végül megszakadt a kapcsolat. Most egy véletlen folytán újra beszélgetésbe elegyedtünk, csak én közben eléggé megváltoztam. Nem kertelek, nagyon meghíztam, viszont ez mintha nem zavarta volna különösebben, összejöttünk. Ennek ellenére mondtam neki, hogy változtatni akarok magamon, fogyni szeretnék, amire ő rávágta, hogy szívesen segít benne. Ez eddig tetszett is, de amikor nála aludtam, akkor másnap reggel megmérte a súlyom, és azt mondta, hogy ezt heti rendszerességgel megismételjük, hogy lássa hogy haladok.

Az várható volt, hogy a személyiségem és a múlt miatt jöttünk össze, nem pedig azért mert annyira vonzódna egy 120 kilós férfihez. Viszont amit csinál az nekem nagyon megalázó. Én ragálom túl, vagy ez tényleg semmiség?

2023. jan. 17. 13:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Túlreagálod.

Amikor egymást segítjük a fogyásban akkor az, hogy megmérjük egymást, valahol alap dolog is. A számok hullása előbb-utóbb pozitív élmény lesz és ösztönző.

Ha ennyire nem tetszik akkor mond meg neki, hogy ezt nem szereted és nem akarod csinálni. De ebben semmi megalázó nem volt.

2023. jan. 17. 13:45
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Magamból kiindulva szerintem az motiváló, ha hetente látod a súlycsökkenést, nem?
 3/20 anonim ***** válasza:
24%

Ilyenek a nők, próbál “anyásan” segíteni hogy elérj egy egészséges súlyt (ahogy te is mondtad neki hogy fogyni akarsz).

Szerintem kedves, ha rosszul esik gondolj bele hogy neki ebben semmi szégyellni való nincs.

4/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdemled meg ezt a nőt, ha ez így erzel.
2023. jan. 17. 13:46
 5/20 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
73%
Lehet, hogy kicsit túlreagálod, szerintem csak segíteni akar. De te látod, milyen hangsúllyal, testbeszéddel adja/adta elő ezt.
2023. jan. 17. 13:46
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha egyszer fogyni akarsz, akkor tudnod illene, hogy a súly méregetése oda tartozik...
2023. jan. 17. 13:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Azért képzeljétek bele magatokat a helyzetbe. Valaki levetkőztet és ráállít egy mérlegre, hogy megnézze a súlyodat, amit egyébként is szégyellsz. Ez a valaki pedig egy vékony, sportos, szexi lány, akiért odáig vagy és meg akarsz felelni neki.
2023. jan. 17. 13:52
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
Amikor kövér voltam, én is minden szr miatt megsértődtem. Keresztbe le tudtam volna nyelni mindenkit, aki csak finoman is célzást tett a kövérségemmel kapcsolatban.
2023. jan. 17. 13:53
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

8-as:

Dettó.

2023. jan. 17. 13:53
 10/20 anonim ***** válasza:
70%
Pl nem akar özvegy lenni 40 évesen? Tiszta önzőség a részéről
2023. jan. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!